Nikola Lunić: Srbija se pridružila Krimskoj platformi, cilj oslobađanje i reinkorporacija Krima

Ostavite komentar


  1. Ko uvažava mišljenje ovog, u VA, loše ocenjenog predavača. Zahvaljujući političkoj podršci, iako je to u vojsci zabranjeno, postao je neko ko iznosi potpono neistinite i na nauci nezasnovane stavove. Čudno je da u Beogradu još uvek nije naučio srpski. Pitam se da li je i u Londonu govorio hrvatski.

  2. Moje je mišljenje da podržavam celovitost Ukrajine , protivnik sam invazije Rusije na Ukrajinu, ali Rusiji se mora priznati neko pravo na Krim , slično kao Tajvan ili Hong kong , ipak je to velika sila koja ima neka legitimna prava. Zapad je tu opet licemeran , dobar primer je Gibraltar koga drže Britanci po pravu jačeg.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.