Kurti duboko zabrinut zbog Nikole Sandulovića: Šta je do sada u vezi sa ovim slučajem objavio advokat Čedomir Stojković?

Ostavite komentar


  1. Gospodin Nikola Sandulovic je uhapsen i BIA vrsila Divljacke Torture zajedno sa Milanom Radojcicem sve ovo potvrdila i njegova Cerka Klara Sandulovic. Sve ovo se desilo samo zbog toga sto Gsp. Sandulovic Piznao Realnost i Drzavnost Kosova koju i Posetio pre nekoliko dana.

  2. Gospodine Hile,vaš pulen se razigrao,oseća se kao Putin.Posle će sve biti kasno.

  3. Da li je prebijen ili nije i da li je ovo jos jedna pozorisna predstava… Videce se na kraju. Medjutim, kakve pajace koriste pojedine sluzbe… To je tragikomika teska. Ovaj Sandulovic, Advokat Cedomir… Da li stvarno misle da ce postici nesto sa takvima ili da doticni imaju bilo kakav kredibilitet ili oda no sta rade ima bilo kakvu tezinu?

  4. @REKOS

    Mnogo su vam tragikomicni ti „posteni srbi’ koje ste nasli. Nije problem pronaci ko je i sta je Sandulovic. Tesko da cete bilo koga impresionirati sa takvima ili imati neke vajde od njihovog „priznavanja realnosti“. Samo kontraefekat.

  5. Bar nije pao kroz prozor … ovi nasi „majstori“ ga prvo stave u invalidsaka kolica pa ce za koji dan, da se sam objesi u zatvoru ili bolnici

  6. Sandulovic, Kurti, Alisha Kerns, advokat Cedomir….da li neko razmislja o posledicama ovih nepromisljenih i besmislenih koraka? Neubedljiv napad na kurjacica ga samo jaca…

  7. Jasari je bio albanski sovinista koji je ubijao Srbe a Sandulovic je sitan krimos i muljator teske kategorije. Sta tacno Albanci i njihovi sponzori misle da ce postici angazovanjem takvih? Naravno, to sto je Sandulovic takav kakav je, ne opravdava njegovo prebijanje, iako ako se uzme u obzir ko je u pitanju, i Sandulovic i taj „advokat“ ko zna sta se stvarno desilo i da li je stvarno bilo nekog prebijanja. Zanimljivo i kakvu galamu dizu Aljbin Kurti i ekipica, isti oni koji ovog momenta imaju nekoliko Srba uhapsenih bez ikakve osnove i koji su prilikom hapsenja bili prebijani.

  8. Ništa mi ne znamo, možemo samo da nagađamo, za sada. Obaveštajne službe postoje u svakoj državi i one rade svoj posao, ne mora narod baš sve da zna. Uvek je tako bilo i u svakoj državi sveta.

  9. Aktuelna Vlast Srbije, teškim premlaćivanjem predsednika Republikanske stranke Nikola Sandulovića od srpske tajne službe daje na videlo sta moze se desiti svima opozicionerima ako ne pjevaju u kor sa njima…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.