Nikola Selaković: Kvazi opozicija je lažna elita

Ostavite komentar


  1. Mh.. ako je kvazi opozicija, da li Selaković nekog ofira, što ne kaže koja je prava? A da su lažna elita to znamo, znamo i ko je prava elita. Vučiću, šalji ovog na akademiju sredovečnih lidera.

  2. Ja sam mislio da je bar on „usmen“. Nazvao je opoziciju da je kvazi tj. da je lažna opozicija. I šta sad znači oni su spavači SNS.

  3. Znaju naprednjaci gde je „prava elita“, kako i ne bi kad je njihov šef glavni poslovni partner medijskog mogula Velikog Šefa Elitaša

  4. Ja bih volela da opozicija ostane da ne bude elita tj da kad dodje na vlast ne pljacka svoj narod i svoju drzavu,nego da ostanu normalni.Ako je uvazeni ministar mislio da je elita osoba ciji su dzepovi puni narodnih para.

  5. Pa ELITA je sva u zadruzi a tamo nema nikog uz opozicije ali dosta kod vas ima kvazi elite koje su se debelo okoristilw na polozajima na kojima su bili a i vi ste se nesto dobro ubucili

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.