Nikolić čestitao Dodiku na referendumu

Ostavite komentar


  1. dobro je da su se domacini dobro ispričali… pastva neka pričeka za bolji život…

  2. Cetnicki vojvoda i president Srbije Toma-diploma cestitao je svom mentalnom bratu buzdovanu Dodiku neki izmisljeni referendum u "republici srpsko/sumskoj" u Bosni.
    Kada bi se od takvih nazovi referenduma zivelo (koji je "sumsku republiku" kostao preko 1,5 miliona eura) niko ne bi morao da kopa po kontejnerima u Banja Luci.

  3. Kako to bio je protiv referenduma a sad čestita Dodiku. Valjda mu je stalo da gradi kakav takav imidž.Kako naš premijer mudro ćuti

  4. Maestralni Toma-diplome cestita na onome sto ne podrzava.Kako pametno? E, sad , u cilju izgradnje dobrih medjususedskih odnosa i postivanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta BiH, neka organizuje vojne vezbe sa RS na granici Bosne i naredi nesto Izetbegovicu.Tako se stub stabilnosti pretvara u stub gluposti.A sta drugo bolje pase uz diplomca Tomu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.