Nikolić: Nema više ustupaka Albancima

Ostavite komentar


  1. I šta ćete povodom toga da preduzmete gospodine Nikoliću?
    Jer ako nećete ili ne smete ništa da uradite (tipujem na ovo drugo jer strah je "pasja vjera") zašto mlatite praznu slamu i dodatno sludjujete svoje ionako već dovoljno sludjene građane kad je Kosovo u pitanju.
    Sramota.

  2. Ja predlažem da se isele oni Albanci iz Batajnice, da vide da sa nama nema zezanja! Dosta smo mi njima popuštali!…

  3. 200 milijardi evrica i sve nase. To mu dodje defakto da je na Kosovu sve samo nase a oni Albanci su samo vegetirali tamo. Otprilike isti stav prema njima koji smo imali od 1913. I posle se cudimo sto smo stigli do ovog stanja danas.

  4. @gradjanin normalan

    Do ovog stanja smo dosli i zbog neverovatne koncentracije autosovinista i imaoca stokhlomskog sindroma koji uzivaju da izigravaju vece Albance od Albanaca, vece Hrvate od Hrvata, vece Nemce od Nemaca, vece Turke od Turaka itd. i to jos smatraju i za normalno.

  5. Nikolić: "Nema više ustupaka Albancima". Politika Srbije je kontradiktorna sa Briselskim sporazumom (BS) kojeg predstavljate srpskom narodu kao "dijalog Srba i Albanaca za bolji život"(!), "Briselska normalizacija odnosa", – a u suštini krijete tekst i "predmet": BS je Medjunarodni akt o primopredaji teritorije (albanska tapija na Kosovo), kojim se odredjuje STATUS KOSOVA (država), samo što je formulacija teksta-odredbi od 15. tačaka napisana da prikrije predaju-poklanjanje teritorije Albancima: Prve 6. tačke tzv. formiranje ZSO, ali ostale 9. tačke daju Kosovu sve atribute države! Zato Kosovo (Priština) u javnim nastupima stalno potencira "da je imovina na teritoriji Kosova – imovina Kosova" (čista logika). Mnoge države u svetu pojma nemaju gde je Kosovo. Kako će te da ih ubedite da je po BS Kosovo država – a da je imovina države Srbije? Prekinite Briselsku veleizdaju i tražite "podelu" KiM (pola-pola), ili "dva entiteta"?!

  6. @tijana A drugi NISU ulagali? I kako nismo uspeli da sacuvamo "srpsko" u Srbiji, vec ispade da nista nije valjalo i SVE je propalo, rasprodato i uruseno, a bas na Kosovu sve sto postoji MNOOGO vredi?

  7. Наш председник се непрецизно изражава. "Нема више уступака албанској националној мањини. А заједничка седнице влада Албаније у Нишу и Републике Србије је нешто сасвим друго. Можда има неке симболике у томе што је ту, у Нишу, била и влада Краљевине Србије пре повлачења преко Албаније.

  8. Gospodine Nikoliću, vama još uvek nije jasno, da vi ne odlučujete ni o čemu, a vaše mišljenje nikoga ne interesuje. Sami ste krivi, i stranku ivlast poklonili ste Vučiću još 2012:te.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.