Nikolić prikupio bezbednosne informacije

Ostavite komentar


  1. I Vojvoda Toma nasjeo na Dodikovu udicu anarhije u Bosnae. Priča da će neko biti napadnut su samo izgovor za seperatističke ciljeve i pokrivanje kriminala Dodika, ovim on spašava svoju kožu od sudskog gonjenja, to kaže i opzicija u manjem BH entitetu. Halilović nije relevantan niti ima alate za to.
    Referendum je neustavan i tačka to kažu svi Srbije, EU Amerika. Dodatno, prema Dejtonskom ugovoru ne mogu se jednonacionalno provoditi referendumi. Neka neko ne ispostuje sudsku odlulu u Srbije pa da vidimo kako to izgleda.

  2. A šta drugo očekivati od gos. Nikolica, samo Sloba je imao JNA, a sa čime će Nikolic ratovati?

  3. Vrli predsednik Toma je došao do informacije da je "ratni huškač" Halilović BIVŠI komandant Armije BiH,trenutno bez funkcije u Vladi u Sarajevu,da vlasti BiH nemaju veze sa njegovim izjavama i da Sefer ne vodi politiku zvaničnog Sarajeva ! Sve to nema veze kada je u pitanju želja za senzacijom bivših radikala,bivših julovaca i stalnih sps-ovaca Srbije,njihova paranoja,kompleks gubitnika i hronični osećaj ugroženosti od svih i svačega.Ali zato ne reaguju kada pretnje drugima izgovara narodni poslanik srpske Skupštine,dr. Vjekoslav Haški,i kada javno pali tuđe simbole.Srpski političari bi prvo trebali da srede svoju avliju i čaršiju pa tek onda da gledaju preko tarabe. Ako i dalje budu padali u belu penu zbog izjava stranih čimbenika bez vlasti,onda će ceo mandat provesti u histerisanju bez kraja,kao u chat room-u !

  4. A gde ih je prikupio? U kazance sa rakiju, pa ih zavio u lazne diplome, pa ih zakopo na nasip u Ivana Ribara

  5. Drug predsednik Nikolić je uvredjen i iznenadjen vestima iz B H.On mora hitno da razgovara sa Čepurinom i Putinom.Već je rezervisao kartu u jednom pravcu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.