Nikolić sa Mančangom o poseti Kini

Ostavite komentar


  1. Kinezi svoje gradjane tipa fals-magistra javno streljaju na punom stadionu a kod nas uziva sve blagodeti.Ej zemljo moja,otvori se i progutaj nas…

  2. Jadna je Srbija ako je pored toliko mladih, skolovanih i sposobnih ljudi u inostranstvu predstavlja Tomislav Nikolic ciji je bioloski sat ucinio svoje a demencija odavno zakucala na vrata pa covek nije mogao ni da se seti da li je i koji je odsek na fakultetu zavrsio i koje je predmete polagao.Kada se afera oko diplome pojavila Tomislav Nikolic je po hitnom postupku trebao da podnese ostavku i da se zabije u misju rupu za sva vremena umesto toga izmislili su mu radno mesto Predsednika Nacionalnog saveta za kordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom mnogima je poznato iz kog razloga a taj savet nije uopste bio potreban pa su on i mnogi nepotrebno zaposleni u tom Nacionalnom savetu bespotreban ogromni trosak za porseke obveznike siromasne Srbije.Posto je Tomislav Nikolic Predsednik fer je da moja baba njemu bude sekretarica jeste penzionerka ali je posteno zavrsila drzavni fakultet i mogla bi da poducava Tomislava Nkolica ekonomiji koji se siguran sam u nju menje razume od nje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.