Nikolić u Kini razgovarao sa predstavnicima kompanije za gradnju i nekretnine

Ostavite komentar


  1. … razgovarao sa predstavnicima komunisticke partije za konfiskacju zemljista bez nadoknade.
    Savamala tek predstoji.
    Znam da vas komuniste kojima je partija dala sve to ne zanima ali kazem. Ja sam sa ove strane vaseg logora.

    1. Ta ti je na mestu. Oce toma da gradi po beogradu, ali ne zna kako to ide. Pa umesto kredita za nase gradjevince iz te investicione banke Kine koju je hvalio. Dovodi nam njihove gradjevince… mislim da je ovde sami djavo ili idiot neki bio inspiracija iako je toma ktitor manastira u svoje selo gde nisakim ne prica jer ih je prevario za put.

  2. Blago nama kada imamo srecu da nas mladi i sposobni menadzeri zastupaju po svetu. Dobro je sto Nikolic osim prakticnog gradjevinskog znanja ima i teoretsku osnovu u smislu visoke skoje i sto na besprekornom engleskom (a mozda zna i kineski) ugovara najbolje po nas. Hvala i drzavnim funkcionerima (Vucic) sto je Nikolicu omoducio da sa sve zenom i tastom koristi rezidencijalni objekat sa grejanim bazenom, te tako drugih briga nema nego da za nas po najboljim uslovima ugovara poslove sa kinezima. Stvarno, blago nama.

  3. Onda su krenuli da uvode grčke i ostale ino kompanije i kolotrazi se pojave i pre nego što asfaltaraju put. Tako će biti i sa visokogradnjom, dobićemo kuhinje bukvalno za čajnik, toalete za decu, wc šolje za nijansu više od klasičnih čučavaca, a spavaće sobe uzrokovaće izradu mini francuskih ležajeva.
    Isplativije je našim političarima da uzmu proviziju od stranaca, jer oni ćute da ne bi i sami nastradali zbog davanja mita. Svuda, sem kod nas, inspekcije i pravosđe funkcionišu.

  4. Po popisu 2011 u Srbiji ima ~600 hiljada praznih stambenih objekata a ~125 hiljada u Beogradu
    Broj stanovnika sve manji ali nama treba još više stambenih objekata da bi napunili Beograd i imali što veću teiroriju da rasprodajemo da bi se izdržavali „beogradžani“

  5. Ubi se covek od rada, smanji malo Tomo, skodi zdravlju toliki napor,ili si navikao mnogo da radis ka predsednik Srbije pa ti sad pada tesko da malo radis

  6. Bolje kredit da trazi po malim kamatama za domace gradjevinske kompanije, preko kineske banke u Beogradu..

    Najbolje da nam kinezi prave zgrade po beogradu a toma nikolic da ih ugovara, pa ne postoji narod koji se trudi da vise ustedi i uvek naprave najnizu kategoriju gradnje koja nema veze sa standardom. Previse su oni inovstivni kad je u pitanju zaobilazenje standarda gradnje koji stiti buduce stanare..

    Ili se nesto promenilo kod kineza u stanogradnji da mi ne znamo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.