"Nikolića treba saslušati zbog Karića"

*Na pitanje Danasa da li će Tužilaštvo reagovati na tvrdnje Karića da se viđao sa Nikolićem, u Višem javnom tužilaštvu za Danas su rekli da Bogoljub Karić nema svojstvo osumnjičenog u postupku pred Višim sudom u Beogradu
Odbegli biznismen potvrdio da se video sa predsednikom Srbije 2013.

Ostavite komentar


  1. Tomislav Nikolić je predsednik svih građana Srbije.
    U obavezi je da prima i razgovara sa svima pa i sa onima koji su navodno počinili krivično delo.
    Bogoljubu Kariću se pripisalo da je učinio krivično delo, ali nije dokazano.
    Istina je, optužila ga davno prošla vlast.
    Neznamo gde su sada!
    Istina je, oduzeli mu: Mobtel i prodali za 1,8 milijardi evra, Astra banku, BK TV, itd.
    Vremena su prošla, hoćemo napred, a sa kime, ako smo jedan broj uspešnih, obrazovanih proterali ili su sami otišli.
    Država se gradi znanjem, a ne povicima držite lopova.
    Za neuspešne i neradnike svaki uspeh ovih drugih je lopovska i prevarantska radnja.
    Probudimo se, pozivimo sve njih da se vrate u domovinu, neka grade svoju, a ne tuđu.
    Dobro došli na čelu sa Bogoljubom Karićem.

  2. Ma kakvo saslušanje, pa on je član stranke .. odnosno, osnivač stranke, …od kada se u Srbiji sudi članovima stranke ??

  3. "Ovde reč ““skandal““ više ništa ne znači, pa je ni ne koristim". Ovo je verovatno najkonciznija dijagnoza srpskog društva.
    A kazandžija, k““o kazandžija… šta uopšte očekivati od njega?

  4. Ako dodje iz bratske Rusije kosovar i veliko/srpski patriota Bogoljub Karic, Srbija nema sta vise da trazi niti u Rusiji niti u Karicevoj samostalnoj drzavi Kosovu.

  5. Podrszavam!
    Takode da se gradjanin Miroslav Gavrilović (kodno ime ““patrijarh Irinej““) takodje pozove na saslusanje, posto je posecivao doticnog kriminalaca i njegovom skrovistu u Moskvi 23.7.2013. , o cemu su javili svi mediji.

  6. Gospodja Vesna Karić, savetnica najmanje stranke na svetu koja broji jednog člana mogla bi da nadje neki profitabilniji pos““o jer one subvencije neće dugo trajati a moraće uskoro i da se vrate!

  7. Sa Milosevicevim terenskim igracem Bogoljubom Karicem cije hladnjace su "prevozile" mrske Albance sa Kosova u reku Dunav i Batajnicu ,vracamo se
    20 godina unazag.kada smo "ratovali" protiv NATO-a koga smo "pobedili" potpisavsi jula meseca 1999 god u Kumanovu kapitulaciju Srbije u sada Karicevom nezavisnoj drzavi Kosovu u kojoj ni ovaj Milosevicev "veliko/srbin" ne moze uci bez pasosa – srbijanskog ili kosovskog.

  8. Сусрет(и) председника Републике Србије, Томислава Николића са Богољубом Карићем само потврђују блискост ове двојице људи. Један на челу државе други ког иста та држава "тражи" преко потернице! Иначе, поједини чланови кабинета председника водили су важне послове за Б. Карића. Они сада имају значајне улоге у кабинету Председника и ван њега. Мислим да је блискост материјализована и у донацијама Б. Карића фонду супруге Председника и сл.

  9. Sad je malo kasno da budemo principijelni.Da smo drzava a ne provizorijum,znali bi na vreme da je prezidentova stranka jednako ispravna kao i njegova diploma.U vreme kad to niko nije hteo,velike patriote iz Peci su finansirale danas najjacu sranku,kukala nam majka.Ne znam zele li da vrate Karice na belom konju sa satrapom Mirom Markovic pa cekaju pogodan trenutak da se zbude;sve je isto,samo pokojnika opravdano nema,ali njegov duh je nikad zivlji!

  10. Ako nista bar smo saznali bar za jednog "humanog darodavca" Tominom fondu.
    Izgleda da je morao Bogiju da raportira sta je uradio od preuzetog zadatka.
    Tog Tomislava treba uhapsiti cim sleti iz fotelje na prolece.On je glavni generator najvece korupcije koju je ova zemlja ikada videla.

  11. Sta reci… Mi smo drzava koju vodi SLJAM! Predsednik komunicira sa kriminalcem sa poternice koji bezi jer drzavi duguje 60 miliona evra, a Premijer ne zna ko rusi glavni grad Srbije!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.