NIN: Sprema se novi kontigent oružja koji bi trebalo da krene put Saudijske Arabije

Ostavite komentar


  1. Sta kaze AV? Nista nije tacno. Aleksandra Obradovic zatvaraju i sude mu zbog istine, a ovi sto poricu i lazu? Ko njima sudi?

    1. „Pa nista!“ Oni ce da teraju drzavne firme u stecaj, sebi da pune dzepove, od nasih para iz budzeta da pokrivaju gubitke drzavnih firmi. Tako to ide nekoliko puta dok mmf ne kaze da se izvrsi privatizacija a kupci budu isti oni koji su razorili te firme ( posto su vec obezbedili dozvole I za proizvodnju oruzija ). I stvarno “ pa sta onda“.

  2. Ne znam sta je poenta ovih pisanja. Pa to sve je (svako malo hvaljena), sinergija privatnog i drzavnog sektora kojeg je iznedrila 5-oktobarska revolucija. E sad dok je opozicija sisala iz te sinergije bilo je oho-ho, al’ je dobro… Svuda naokolo neke privatne firme koje sisaju drzavu i paradrzavne firme. Za firmu kum a za drzavu tasta stavljaju potpis na ugovor.

  3. Ustaljena fraza: „Sta je sporno?“ Firma kupuje jeftino, a prodaje skupo. Pa to i jeste svrha trgovine. Ali, uvek neko ali. Da li i kome firma placa porez na dobit? Sve ostalo se podrazumeva i ide u kategorij MK troskova (mito i korupcija) Misljenja sam da se ova vrsta poslova nigde i ne odvija bez MK troskova, kako god da se naziva. Naravno da se ovi troskovi pokrivaju iz razlike u ceni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.