Ninić: Vučić će biti predsednik bez obzira na odluku RIK

Obradović: Ako Šešelj, Čanak i DSS kažu da su ovo bili pošteni izbori, Vučić je pobednik * Šešelj: Glasaćemo po savesti i zakonu *Vlajić: Predstavnica Belog u RIK-u biće protiv zbog svih neregularnosti *Popović: Zašto su Dveri 2016. podržale konačne rezultate *Kostreš: U stranci nismo još razgovarali o tome
Republička izborna komisija sledeće nedelje odlučuje o konačnim rezultatima na predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Mislim da bi sa sadasnjim protestima, odluka RIK-a da NE potvrdi rezultate izbora imala dalekosezne posledice. Ipak, realnije je da opozicija iskoristi ovaj trenutak da obezbedi uslove za sledece izbore. Posebno se to odnosi na Novi sastav REM-a koji bi aktivno kaznjavao SVE televizije sa nacionalnom frekvencijom sve dok izvestavanje ne bude fer i ravnomerno. Sve drugo bledi u odnosi na ovo jer smena celnika javnog servisa, g-dje Gojkovic ili RIK-a bi samo dovelo do jos gorih kadrovskih kombinacija. Nasuprot tome, novi REM sa mandatom da ocisti medijski scenu bi itekako osigurao regularnost sledecih izbora!

Ostavite komentar


Politika

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim 10

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim

Predsednik Skupštine Kosova Gljauk Konjufca rekao je danas da je scenario za incident u Banjskoj pre godinu dana, koji je on nazvao terorističkim, identičan ruskoj okupaciji Krima 2014. godine.Konjufca je dodao da Rusija nije odustala od ruskog sveta i da Srbija takođe nije odustala od srpskog sveta, dok je cilj napada u Banjskoj bio aneksija severa Kosova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.