Da li je od večeras Niš slobodan grad, kao što tvrdi tamošnja opozicija?

Ostavite komentar


  1. Браво Нишлије, осветласте образ Србији

  2. Pa opozicija pobedi u nisu i ako nema većinu . Tooo. Ovo je novost da može i manjina da pobedi .

  3. Bože daj nam snage i volje da se celokupna opozicija u Nišu ujedini,složi i formira vlast. Zapamtiti sve naprednjake po imenu i prezimenu kao i po liku i da im se ne dozvoli bavljenje politikom! Neka nam je sa srećom

  4. Sada krece finansijska tortura vlasti prema Nislijama. Mislim da nece imati ni struje za rasvetu kao svojevremeno u Smedetevskoj Palanci.

  5. Cestitam Dr Milicu na sjajnom rezultatu u Nisu, mada, mene su ucili u skoli da je Nis oslobodjen 1945g. Ne zaboravite, Nis je prvi veliki grad u kom je promenjena vlast u poslednjih 12 godina. Ako se sada niska opozicija ne ujedini i u sledecih 4 god ne poprave sve aspekte zivota nislija na koje mogu da uticu, dokazacete da niste bili vredni poverenja koje ste dobili. Imajte na umu DOS koji se podelio nakon 2 god.

Ostavite komentar


Politika

EKOLOŠKI PROTEST

„Vladi koja je spremna da Srbiju svede na civilizacijsku WC šolju ne sme se dozvoliti da organizuje referendum o litijumu“: Šta još opozicija misli o namerama režima?

Imajući u vidu nedemokratski karakter aktuelne vlasti, ozbiljne indicije o krađi izbora koju sprovodi iz ciklusa u ciklus, nasilje nad medijima i onemogućavanja da istinite informacije dopru do građanki i građana, i nadavse ogoman stepen korupcije, zabeležen u brojnim domaćim i stranim izveštajima o situaciji u državi, predstavnici opozicije nemaju sumnje o tome da bi organizovanje referenduma o iskopavanju litijuma, bio još jedan u nizu teških zloupotreba režima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.