„Niš preplavili pozivi za glasanje ’fantomskih birača‘“: „Srbija protiv nasilja“ pozvala građane da im ih dostave

Ostavite komentar


  1. Pa valjda je bitnije da kontrolori prate šta se dešava na izborima . Sam poziv ne znači ništa, važno je da na biračkom mestu ima dovoljno kontrolora koji neće dozvoliti ubacivanje listića nepostojećih birača. Inače, u mom ulazu smo našli 15 listića sa imenima ljudi koji nikad nisu tu živeli. Do pobede. Dole tiranin

  2. Živim u Donjem Milanovcu, sama. Obzirom da mi je sestra još 2000 godine napustila Srbiju I odselila se u Ameriku, nismo u kontaktu, zašto sam danas dobila poziv za glasanje i za nju? Do sada se to nije dešavalo. Malo je mesto, te svi znaju da ona zapravo ne živi više ovde niti je dolazila sve ove godine. Kome da se obratim i šta sa uradim sa njenim pozivam za glasanje??

  3. Jel realno da ste pored hiljade ovogodisnjih listica stavili od proslih izbora i dajete im adut da kazu da je sve laz jer su slike stare? Sto je Brnabic vec i uradila. Pobogu…

  4. Ako pogledamo predizbornu kampanju samo su ProGlas i ovi protiv nasilja govorili da bude bar 5% više glasača. Pitam se: u čijem su onda interesu lažni glasači?

Ostavite komentar


Politika

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju 10

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju

“Ne hvala. Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš, ni volja građana Niša”, poručio je na mreži “Iks” predsednik ove GG Dragan Milić predsedniku SRS Vojislavu Šešelju, koji je apelovao na ljude sa Milićeve liste da se odlepe od njega i formiraju svoju opciju i da podrže vlast u ovom gradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.