Niška opozicija: Skandal je nastup Zorice Brunclik na dočeku Nove godine

Ostavite komentar


  1. Gospodžo, ako ti imaš fanove koji te obožavaju, nama se neke stvari i gade. Ukusi su različiti

  2. Dokle ce bre vise ovakvi „pevaci“ da zagadjuju etarski prostor u ovoj drzavi i da ih pojedini moralni gologuzani, placaju nasim psrama. Taj „anonimni prijstelj grada“ moze da vodi i Brunclik i Ademovica da zabavljaju njegovu decu. Dosta je sa „Cecama, Cicama i Bubamarama. Bolje je da nema nikakve zabave nego da sa bine u novogodisnjoj noci „prsti“ prostota, nekus i muzicko nevaspitanje.

  3. Nastup te crvenokose vremešne „gospodje“ ionako nije organizovan za normalan, pristojan i misleći svet, već za one koji će zajedno sa njom da uživaju u provodu dok sa puno ljubavi gledaju u svog dragog predsednika koji „visi“ na zgradi Ambasadora i koji, u isto vreme, gleda na njih, ali sa prezirom….

  4. Drage moje Nišlije, vaš grad je simbol kulture,muzike,filma, poezije,istorije…Ružni su ga naružili,kao i Beograd… Predugo smo im to dozvolili. Strašno! Ukus Sotirovski,Vesare i naprednih= rijaliti. Ali,Niš je Nišvil i Branko Miljković,i zato – do pobede!

  5. Zasto skandal,pa to je pravi domet Gradske vlasti naprednjacke…Binu ce postaviti odmah ispod bilborda na Ambasadoru…Nova Godina SNSa…

  6. Nisam znao da joj je minus što je pevala na mostovima kad je bombardovao NATO. Prosvijetli te me.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.