Niški odbor SSP: Aktuelna vlast nije uradila ništa značajno za Niš 1Niš Foto: FoNet/Kostadin Kamenov

Niški odbor Stranke slobode i pravde saopštio je danas da aktuelna vlast Srpske napredne stranke nije uradila ništa značajno za taj grad, osim što mu je „otela aerodrom i dozvolila stranom koncesionaru da ograniči broj putnika“.

Posle svakog pljuska delovi Niša su pod vodom, a lokalna vlast nije sposbna ni da održavaju postojeću, a ne da izgrade novu kanalizacionu infrastrukturu, navodi se u saopštenju.

Nišlije dobro znaju da su “Toplane” u samom gradu, da je Niš jedan od najzagađenijih gradova u Srbiji, a često izbije i na sam vrh svetske liste. Grad je okovan naplatnim rampama koje dodatno stvaraju gužve, ne postoji obilaznica, a ni izmeštanje pruge iz grada, što vlasti najavljuju u svakoj izbornoj kampanji, nije se desilo, niti će se desiti, ističe niški SSP.

Predsednik države je nadležan samo za pompezna otvaranja fabrika, ali ne i za to da poslodavci poštuju zakon i položaj zaposlenih u njima, ukazuje stranka.

Stranka slobode i pravde garantuje da će, posle promene vlasti, odgovarati svi koji su učestvovali u razaranju grada, ogrešili se o građane i oštetili budžet, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari