Niški Savez za Srbiju održao tribinu o bojkotu izbora u “Vacićevoj sali”

Ostavite komentar


  1. nema sta da se vise drze tribine , vec da se pozve na USTANAK kao u Rumuniji kad je svrgavan Causesku . jer ova banda osudjenih ratnih zlocinaca i ratnih profitera na izborima nece otici .,30 godina laziraju izbore pocevsi od kad su pokrali Milana Panica , gde je navodno Milosevic na Kosovu osvojio 1100 000 glasova i tada je celo Kosovo izbore Bojkotovalo . # Ako narod kohce jos da robuje Dacicu Palmi osudjenom ratnom zlocincu Seselju , sto je sinove poslao za AMbasadore po OEBSU onda neka se nastavi sa tribinama . toliko od mene

  2. ovo je bio klasičan šah-mat. trebali ste sačekati jedno mesec dana pa da vidimo onda da li bi dozvolili.

    1. Koliko vidim opozicija će doživeti bojkot bojkota…Ps.Bojkot bi sasvim uspeo kada bi se kandidovao samo Djilas…

  3. izneo je surovu istinu, nišlije nisu spremne da menjaju katastrofalnu gradsku vlast. Zaboravio je samo da napomene koliki je on doprinos dao tom stavu nišlija. Nišlije, oko 50%, bojkotovaće izbore, a razlog tome jeste činjenica da ne žele SNS na vlasti u gradu, ali ne žele ni koaliciju koju im je Beograd sklepao za period 2008.-2012.godine, jer ne postoji razlika, osim što smo saznali da gradske saobraćajnice mogu i nekvalitetnije da se rade. Dobar deo lokalnih političara DSa, URSa i SPSa sada su ponosni čanovi SNSa. Ništa se promenilo nije, osim njihove članske karte. Afere, kako nekada, tako i sada, potresaju grad. Za izlazak nišlija na birališta neophodno je da svi koji su upravljali gradom od 2008.godine do 2012. godine odu u političku penziju, jer jedino tada moći će da naprave razliku između SNSa i aktuelne opozicije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.