Niški SZS traži ostavku zamenika Niša zbog uvrede novinarke

Nakon što je Miloš Banđur novinarku Senu Todorović nazvao „ćurkom“ i „matorom žutom kućkom“

Ostavite komentar


  1. Esenesovska mOda Marjanova. Začudilo bi me da esensovac kultivisano debatuje ili polemiše. Ovako – ništa novo u zemlji pod bezdušnom i primitivnom okupacijom SNS-a. Još, funkcioner Banđur je jedan od profesora na „čuvenom i uglednom univerzitetu“ još „učenijih“ bizMismena braće Karić.

  2. Ovaj čovek je do sada mnogo puta pokazao svoju nekulturu, pa i nepismenost, ali AV odgovaraju takvi ljudi koji ga imitiraju i njemu niko ništa ne može… Diktatura na delu…

  3. Ako je potreseni poglavica uzeo bensedin zbog uvređene protected widow, živo me zanima na čemu će biti kad bude objašnjavao ovaj ‘nestašluk’ eseMes bisera. Jedan panj je za opasku o lakom klečanju kažnjen strogim ukorom i jahanjem BIA-e, stoga bi ovaj balvan trebalo da za početak avanzuje bar u gradonačelnika. Sa Kosova sam i imam puno pravo da kažem da mi je drago što sa ovakvim bilmezima nemam nikakve veze.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 10

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.