"Nismo Đilasovi, već svoji": 1 od 5 miliona - Beogradski front odbacuje navode da su pod uticajem predsednika SSP-a 1Foto FoNet: Zoran Mrđa

Grupa građana „1 od 5 miliona – Beogradski front“ odbacila je danas navode u pojedinim medijima da je pod uticajem lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, a te tvrdnje protumačila je strahom vlasti.

Prema oceni grupe „1 od 5 miliona – Beogradski front“, ti navodi znak su da se vlast uplašila te grupe i dokaz da se ona pojavljuje u istraživanjima javnog mnjenja.

Grupa „1 od 5 miliona – Beogradski front“ upitala je zašto svaka iskrena opozicija mora da bude Đilasova i podsetila da je upozoravala da nije ničija, te da je jedina tokom kampanje ukazivala na probleme Beograđanki i Beograđana.

„Jedini smo koji smo pitali zašto nije gotov Bulevar patrijarha Pavla ili zašto nije završena autobuska stanici, da bi neko na kraju protumačio da smo Đilasovi“, navela je grupa „1 od 5 miliona – Beogradski front“.

Grupa građana „1 od 5 miliona – Beogradski front“ pozvala je sve građane i sve iskrene borce protiv vlasti da u nedelju podrže promene koje su neminovne i koje dolaze.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari