Njujork tajms: Kakve su veze gangstera Belivuka i vlasti u Srbiji? 

Ostavite komentar


      1. Najprizemnije uvrede su vam jedini argumenti. Bolje naucite nesto da radite i pocnite da zivite kao posten covek.

      2. Jedino tako bi mogao da odrobija onoliko koliko zaslužuje zbog zaglupljivanja njegovih pristalica, i pokušaja zaglupljivanja i cele Srbije .

      3. Da je on nama živ i zdrav jer mrtav čovek ne može na robiju za zulum i lopovluk koji je počinio nad srpskim narodom.

    1. Neko svakako mora da odgovori kako jedan navijač a posebno grupa može bez znanja policije i službe DB da ima prostorije uopšte a plus takve gde se 8dcija kriminal, mučenje i ubistva. Kako to da svi peru ruke i ne zna niko ništa? Kako da to sve postoji a vlast nema pojma godinama? Jasno je sve. Svi znaju, svi su uvezani od vlasti, institucija sa kriminalom e kada taj kriminal preuzme i vlast onda kreće hajka na kriminal da se ne izgubi vlast. Dobro je to ali samo ako se pohapse kriminalcui ali i vlast. Tu nema čistih ruku jer i ko nije „učestvovao direktno“ smatra se saučesnikom jer nije to prijavio ili javno uzbunio narod. Pošto se ovde i za najsitniju stvar pita samo jedan čovek a kaže da ne zna ništa treba da da ostavku jer je ili učesnik, saučesnik ili nesposobnjaković da vodi državu i institucije kako treba po zakonu i Ustavu.

    2. А незнам што вас интересује свијет Народ је изабро не свијет

  1. Kada je Krivokapic bio u Beogradu na utakmici Partizana i kada je dao ovu izjavu?

    1. Ni ja nisam pronasao informaciju da je Premijer CG posetio Srbiju pa jos bio na utakmici Partizana. Mairicijus

  2. i evo prilike da se sruse stadioni, i da se rasteraju navijaci, i da se skine biznis sport sa budzeta, fudbal zabrani 5g.

  3. Какве су везе гангстера Беливука и власти у Вашингтону?

  4. Sumirano sve u jednoj rece nici, licna osveta Partizanu. Kada je Vujosevic pricao sa kim se prvi podpredsednik vlade tada, prvo sastajao kada je prvi put bio u poseti Partizanu, sve postaje jasno kao dan.

  5. nisu pitali ko je rusio u Savamaloj? koja je veza Jovanjica-jedan sin- vodje navijaca- klubovi gde drze „obezbedjenje“ – krajnji korisnici zacinskog bilja?

  6. Ovaj tekst ko da je pisalo dete iz prvog osnovne gledajuci TV. Ne mogu da verujem da je tekst iz Danasa. Mnogo povrsnih i cudnih stvari. Ko Informer da je pisao.

  7. „Kakve su veze gangstera Belivuka i vlasti u Srbiji..“
    – Veze su višegodišnje, velike, široke i duboke.

  8. Belivuk je znao za ; Jovanjicu; verovatno je imao plan da deo proizvodnje preuzme za unutrasnju i spoljnu isporuku.Gradnja nacionalnog stadiona bila bi gradjena sa prljavim novcem od hasisa iz ; Jovanjice:

  9. Redakcijo, što mi ne objavite komentar i štitite Alekseja? Nije on neka sekapersa da ne zna sam da se brani. On mene nazvao trampoidom, ja njega vazelinoidom. Pošteno?

    1. O kakvom Alekseju pišeš?Promašila si članak.I onda se buniš kada te s pravom nazovu trampoid.

  10. Ma, … pozovite vi ‘Velju Nevolju’ kao zvanicnog gosta americke Vlade i pratnju, kada mu njegov Sef bude sledeci put potpisivao ‘Sporazum’ u Beloj Kuci?!

  11. Zaboravili su reći da je Franjo Tuđman bio presednik Partizana,a I povezanost sa Kosovskim vlastima preko Fadilja Vokrija,I da su svi važniji crnogorci igrali za Partizan.Ne treba zanemaruti I to da su prvi kinezi u Evropi igrali za Partizan,a I da dobio ime po komunističkom gerilskom pokretu itd.

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.