NKD traži smenu gradonačelnika Niša

Ostavite komentar


  1. Nedostaje mi NUNS u „Danas“ da se oglasi povodom maltretiranja novinara u Kosovskoj Mitrovici . Izgleda da su gazde zabranile ? Treba ostaviti prostor za osudu Vucica u bilo kojoj prilici, jer to je glavni zadatak . Smece od NUNS , smece od „Danas“ .

  2. Niski aerodrom je do pre 10-tak godina bio vojni aerodrom, a onda su ga tadasnje vlasti bespravno „prisvojile“ pa je postao kao „civilno-vojni“, formirani neko aerodromsko preduzece sa ciljem pranja para i sad je tu gde je. Da se aerodrom vrati Vojsci, i “ tacka“.

    1. ja sam 80-tih godina putovala kao obican putnik, ali je kao i danas, uvek bila losa politika i tek sada kad je poceo da se razvija i da donosi prihod, odlucise da nam uzmu i tu zlatnu koku

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.