Nominacija za Nobelovu nagradu za mir vladama Srbije, Kosova i SAD

Ostavite komentar


    1. Несумњиво је да су за мир учинили више од рецимо Обаме…

        1. Обама је добио Нобелову награду за мир, зар не?

          1. Ни она за књижевност често није битно другачија…

    2. @Zoran***Ko će da ukine tu nagradu ako se radi o novcu država Švedske i Norveške koje raspolalažu njime po svojoj volji?

      1. Не, ради се о новцу Нобелове задужбине.

  1. Samo nije jasno gde je tu Vlada Srbije?!?!? Koja Vlada? Priča se da se ona tajno sastala i odrekla nagrade u korist AV!

    1. Pitanje ti je na mestu. To je indikacija da je sama nominacija teska glupost. Niti Tramp zarezuje njegovu Vladu kao ni Vucic, a o Hotiju ne znam sta da mislim, niti on predstavlja Kosovsku Vladu niti on sam zna koga predstavlja. O ovoj nominaciji ce Tramp da trubi po njegovim predizbornim skupovima, lupeta ce kao i obicno nebuloze i nadamo se da ce na tome i da se zavrsi sa njegovom politickom karijerom.

  2. Ne mogu da verujem, koja sprdja. Najbolje odmah im dodelite ne po jednu nagradu nego svoj trojici bar po dve.

  3. bre ja sam znao da je ta nobelova nagrada corak(cak mi i ortak fizicar pricao da mahom dobijaju starci za teorije od pre pedes godina), ali ovo je bukvalno novi nivo.

  4. Dno dna ,potpisi da Izrael prizna Kofovo I ifi da dobijes Nobelovu Nagradu za izdaju svoje zemlje

    1. Па, нису ови признали Косово, Психијатријски, због Србије, него због Косова! Не може земља коју не признајете и са којом немате дипломатске односе да има амбасаду у вашој земљи!? Израел је, дакле, признао Косово едаби Косово могло да отвори амбасаду у Јерусалиму, и то са Србијом нема баш никакве везе…

        1. То што Ви нисте ради, или кадри да разумете, не значи да ово горе нема смисла…

  5. Sada kada krene ova nasa kagebe opozicija sa Jeremicem,Mladjom Djordjevicem,Lutovcem i ostalima da kaksi.Vucic nije idealan, ali opozicija nam je cisti trash.

    1. Oпозиција за пожелети! Служе Вучићу к’о страшило, таман како су ономад Тадићу служили радикали, само што Вучић није Тадић па да се оклизне на кору од банане….

      1. Šizoje nema sta da se oklizne na koru od banane, bice na vlasti dok ga tu budu drzali oni koji su ga i doveli jer radi protiv Srbije.

  6. Da date dobar deo teritorije u zamenu za Nobela? Ko je ovo ns zapadu smislio, svaka mu čast! Nisu mogli jeftinije da prodju. Hahaha

    1. Имајте у виду, Остапе, да Косовари нису неспремни ни голоруки к’о 99-те. Кладим се, јурили би Србадију „у повлачењу“ све до Младеновца…

  7. Naša portparolka Suzi (alijas L.Vution) nas ubeđuje kako u stvari Vučić nije ništa potpisao. U redu, da joj verujemo na časnu reč.
    Ali ako se dobija nominacija za Nobela kad ne potpišeš ništa, šta li se onda dobija kad potpišeš nešto?!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.