Nosilac beogradske liste doktora Nestorovića poziva ga na sastanak

Ostavite komentar


  1. Bukvalno, koliko sutra mogu da zbace ovu odvratnu vlast, potpišu neki dogovor u Beogradu. Za tren bi SNS pala i u ostatku zemlje.
    Ali, neće. Ostaviće nepomenika da vlada i uništava našu zemlju.

  2. Ne znam zašto opozicija ne ponudi Nestoroviću mesto gradonačelnika, kao što je svojevremeno Nikolić dao mesto premijera Dačiću

  3. Очигледно је да лепа плавуша на приложеној фотографији поред др Несторовића не познаје српску традицију, јер иначе не би ставила шајкачу на главу него би везала мараму.

  4. Ova fotografija me podseća na Vuka Draškovića sa ekipom, devedesetiih godina prošlog Veka. Fore i fazoni.

  5. Veliko postovanje za profesora Nestorovica kao obican gradanin zamolio bih da se podrzi program iznet o izgradnji i pripremi za odrzavanje medunarodne izlozbe, da se zaustavi cirkus po Beogradu i okrene radu time ce se privuci novi simpatizeri i ojacati stranka kao ozbiljna i drzavotvorna…svaka drugacija odluka nije na dobrobit pokreta..

  6. Da li neko može da zabrani ovim šarlatanima da sramote srpsku šajkaču ?! Seljak sam , živim u sred Srbije među seljacima , čestitim ljudima koji nose ovakve kape . Pa kad vidim nekakve klovnove da je stave na glavu , doživljavam to kao kao ismevanje srpske šajkače i srpskog seljaka .

  7. Ko sve sebe ne naziva patrijotama!?
    Ako su ovaj ljudski mulj i sns bagra patrijote onda smo ga definitivno ugasili!

  8. Kada na 100% glasackih mesta imas konstantan procenat, onda se zahvalis onom ko je brojao glasove, a ne gradjanima „glasacima“

  9. neznam kako da tumačim slogan „Nema nazad iza je Srbija“ , dali smo „mi“krenuli u napuštanje, ili osvajanje, kad nema nazad jer je tamo srbija, a, da su se prodali to je trebalo biti jasno čim su se pojavili,

  10. Slika đilkoša iz seoske kafane.Oni u suštini to i jesu.Radnici BIA i KGB,promoteri jeftinih i glupih teorija zavere,nacionalisti koji bi predali Srbiju Putinu,što govori o njihovom „patriotizmu“,Branitelji Kosova sa glupim,nemogućim i neostvarivim idejama,lažni intelektualci.U suštini,aktivni saradnici Vučićevoj režima.Da nisu jadni,bili bi smešni,a nažalost u ovakvoj Srbiji su uspeli.

  11. Doktore, skini šajkaču, ne priliči ti. Šajkaču su nosili srpski seljaci koji su hrabro ginuli i dobijali bitke na bojnom polju, koje je svaka srpska vlast gubila u miru. Šajkača je kulturna baština, nije za svakoga.

  12. Ovo je bila pokazna vežba kako pametnjakoviće koji su protiv Vučića ali su i za „svi su isti“ i sve one koji hoće promene i „nove ljude“, kako ih zeznuti i prevariti da njihov glas ode za Vučića iako nikad nebi glasali za njega! Nadam se da će bar neko od „pametnjakovića“ ukapirati da je u stvari ispao glup i da ga je Vučić opet preveslao!

  13. Nevolje u raju?
    Nemoguće da Nestorović ne zna ko je Aleksandar Jerković. Nezaposleni mašinski inženjer?

  14. Nestorović je jedan od osnivača pokreta MI-GLAS IZ NARODA, a ne njihov predsednik, jer je takav organizacioni dogovor, nema nikakvog predsednika već je ,,kolektivno rukovodstvo.,, Pojedinačne izjave svakog od njih moraju biti usklađene sa osnovnim kodeksom pokreta koji u dve reči glasi : kultura i pošten nastup, koja se zahteva i od svakog člana pokreta i ne sme biti prekršen.

  15. Mi se igramo svojim sudbinama umesto da izadjemo na ulice i izlupamo sve političare koji nas zajebavaju godinama.Pola Srbije radi u drugim zemljama da izdržava porodice,mladi ne sklapaju brakove odlaze.Dokle više????

  16. U svetlu budućnost sa penzionerom Dr Nestorovicem. I ja sam penzioner i da li penzioneri treba da u slučaju epidemije vode zdravstvenu zaštitu ili da vode državu. Bruka za drzavu.

  17. Doktore ne ponašajte se ko zgodna seoska cura,nikao da opredeli sa kim će se …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.