Nova borba za prevlast u DS

U FOKUSU: U Demokratskoj stranci ponovo razmatraju slučaj isključenih zbog kršenja bojkota

Ostavite komentar


  1. Vi, cenjeni Danas ,vec mesecima vrsite na osnovu „reci vasih sagovornika“ blacenje svega u Srbiji sto nosi predznak opozicija. Iz broja u broj, iz dana u dan; uzduz i popreko, horizontalno i vertikalno. U isto vreme pakujete, nekada i po tri izjave Zorane Mihajlovic o milijardama i kilometrima, i laze i paralaze o neprestanim uspesima ostalih pripadnika vladajuce koalicije.. Ako je to izbalansirana uredjivacka politika kako je to u privatnoj prepisci jednom prilikom izjavio gospodin Petrovic, onda neka vam je sa srecom. Ali da je u redu, posteno govoreci -nije.

    1. Ujedinje da ali stranku iskljičivo da vode samo oni koji su joj verni, nikako Zelenovoći ,Petrovići,Tadići… pa oni su izlaskom iz stranke hteli da unište stranku,ali i oni a i svi drugi moraju da znaju da je Demokratska stranka neuništiva.

      1. Slobo …Tadic je prvenstveno hteo da uništi Srbiju a ne Ds !!!

      1. Šta da vam kažem; u dve tri reči čovek ne može ništa objasniti; ali najkraće što mogu je da opozicija ima previše pametnih ljudi koji bi da vladaju i da iznose svoje vidjenje svega.
        Mislim da bismo to mogli, moramo dobro naučiti šta je demokratija.
        A što se tiče ovih starih vkadara u demokratskoj stranci, dok su oni na vidiku, ništa od opozicije, videćete!

    2. Jovane ljubavi uvek sam volela dominantne muskarce.Jedva čekam da te upoznam da se izdereš na mene…

  2. Zaboravih da napišem da podržavam politiku DANASA da se čitaoci i članovi DSa redovno obaveštavaju o aktivnosti ovih koji ruše DS. Čomićka je kao predsednik Skupštine ostala u lošem sećanju običnih ljudi: prototip Maje Gojković.

  3. Srbija je navikla na stranke, gde vođa priča, a ostali tapšu. Doklegod je tako, u Srbiji nemqa šansi za demokratiju. Demokratska stranka je u tome izuzetak, što čudi, posebno pileće mozgove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.