Nova DSS objavila da li će njeni odbornici ići na razgovore sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Smеjеmo sе svеmu, smеjali smo sе (Robеrtu) Ficu, (Donaldu) Trampu, svе nam jе smеšno dok sе nе dеsi nеko čudo. Smеjali smo sе kada su (Zorana) Đinđića prеsrеli na auto-putu svе dok sе nijе dеsio onaj mart 2003. godinе kada su ga ubili. Zato je Vučiću cilj da radi za dobrobit Srbije, a ostali samo kalkulišu.

  2. Za dobrobit Srbije Vučić je otpisao sever KiM od Srbije. Učinio je ono za šta je godinama optuživao demokratske opoziciju, a što „žuti izdajnici “ nisu hteli da urade.
    Za dobrobit Srbije Vučić nežalno poklanja prirodne resurse Srbije strancima. Valjda računa da je pretvaranje države u koloniju za proizvodnju sirovina strancima za dobrobit Srbije.
    Za dobrobit Srbije Vučić gazi skoro svakodnevno Ustav i meša se u sve – od kupovine respiratora, preko postavljanja ministara i direktora do uređenja školskog WC-a. Dobro, to razumem, mora jer na ključna mesta postavlja svoje uvlakače a ne stručnjake.
    Njegovu potrebu za vlašću razumem, ali ne razumem vas patriotski orijentisane (?) koji podržavate ovo njegovo upropašćavanje Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Zoran Živković: Avgust nije mesec za proteste 10

Zoran Živković: Avgust nije mesec za proteste

Nekadašnji premijer Srbije i učesnik protesta 2000. godine Zoran Živković poručio je danas aktivistima koji negoduju zbog mogućeg iskopavanja litijuma u Srbiji da avgust nije najbolji mesec za takva okupljanja i da od septembra treba organizovati ozbiljne proteste.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.