Nova.rs: Fotografija Aleksandra i Andreja Vučića u opštinskom kabinetu u Inđiji 1Kabinet predsednika opštine Inđija/Foto: Instagram/M.Gašić

Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković juče je posetila Inđiju, gde je dogovoreno kako će toj opštini biti dodeljena sredstva od skoro 50 miliona dinara za nekoliko projekata. Sve detalje sastanka objavio je gradonačelnik Inđije Marko Gašić, ali jedan detalj posebno nam je upao u oči – uramljena slika Aleksandra i Andreja Vučića nasred sale za sastanke te opštine.

Gašić je na svom Instagram profilu podelio nekoliko fotografija sa sastanka sa predstavnicima Pokrajinske vlade.

„Dogovorili smo da se inđijskoj opštini opredele sredstva od skoro 50 miliona dinara za izgradnju trim staze u „Lejama“, kao i za projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju dvorca grofa Pejačevića u Jarkovcima. Siguran sam da ćemo još toliko sredstava dobiti i od resornog Ministarstva turizma i omladine, što će nam omogućiti da realizujemo te projekte“, napisao je gradonačelnik Inđije Marko Gašić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Gašić (@markogasic.indjija)

Ipak, uramljena slika predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja donekle je zanimljivija od novih novčanih sredstava koje će dobiti ta opština.

Nova.rs: Fotografija Aleksandra i Andreja Vučića u opštinskom kabinetu u Inđiji 2
Privatna arhiva/Nova.rs

U pitanju je fotografija u kojem je naš predsednik u prvom planu, a odmah iza njega je Andrej. Obojica gledaju ka nebu, te čitava fotografija izgleda futuristički.

Ovo nije prvi put da smo u prilici da slučajno vidimo da postoje njihove fotografije u službenim prostorijama. Recimo, u junu ove godine ista takva fotografija primećena je tokom izbornog dana na Senjaku, u sabirnom centru naprednjaka.

Na samom ulazu u objekat bila je okačena velika slika, na kojoj se nalaze braća Vučić. Iako je objekat u privatnom vlasništvu, fotografija nedvosmisleno upućije da je postojala određena povezanost sa SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari