Nova.rs: Šapić postavio i odmah smenio pomoćnika

Ostavite komentar


  1. Najobicniji politicki kriminalac u moralnom smislu nula!
    Ima li ko da mu kaze i nauci ga da mora da postuje zakon?

  2. Ako vam sam Pešikan nije dao na uvid svoje rešenje i njegov broj o postavljanju a zatim o smeni sa funkcije, onda je jasno da u kancelariji gradonačelnika imate „insajdera“. Da sam ja gradonačelnik, ozbiljno bi to istražio.

  3. Nije Sale bio jer su mu bitniji biznis i politička fotelja? Ponaša se kao da nikada nije igrao vaterpolo.

  4. Mislio sam da je promenio odluke jer mu je sef rekao da nije ga pitao. Ali ipak je u pitanju izigravanje zakona gde su ovi iz sekte eksperti

  5. Šapić je marginalac kome se daje previše prostora. U suštini nebitan lik. btw nije dorastao Vesiću, niti će

  6. Ajde molim te ako si vec krenuo onda i nastavi, imas u timu kao savetnika bivseg predsednika opstine Voždovac cuveni konobar tvoj imenjak.

  7. Samo muljacina i trazenje rupa u zakonu. To je Njegova politika.
    Vladavina prava tu ne postoji.

  8. Znam ga sa sastanaka DS na Banovom brdu nekada sada davno pre 12 godina…drsko i bezobrazno obracanje,,a sada mala maca…veliki brat mu rekao psssst…znamo sta si radio po novom Beogradu,,ima nas da slusas..ma jadni mi …

  9. Mislila sam da od Vesare ne može gore, kad ono medjutim, može!! Ovaj Gangula ne zna gde udara, a ostrašćen, bezobrazan i nevaspitan, a nadasve nesposoban i gluppp!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.