Nova Srbija: Izbegavanje suštine 1Foto: Medija centar

Interesantvo je da se ministri Nebojša Stefanović i Zorana Mihajlović bave isključivo sporednim stvarima reagujući na izjave predsednika Nove Srbije Velimira Ilića, saopštila je Nova Srbija.

U saopštenju ta stranka navodi da Stefanović demantuje da je kum sa Dmitrom Đurovićem, umesto da objasni zašto se odlaže veštačenje automobila Velimira Ilića na kome je presečena viljuška i dokle se sa istragom stiglo.
 
„A, gospođa ministarka Zorana Mihajlović bavi se time ko je dao izveštaj o radovima na Koridoru 10 , umesto da objasni kako je došlo do tolikih propusta u poslovanju „Koridora“ i pošalje inspekciju koja će da ispita poslovanje te firme i izvesti javnost o činjenicama, bez „umivanja“ izveštaja“, kaže se u saopštenju.
 
Nova Srbija je ocenila da, ukoliko je predmetni izveštaj sadržao oznaku Strogo poverljivo ili Službena tajna, odgovornost je na onome ko je izveštaj morao sačuvati, a ne na onome ko je do njega došao.
 
Uporno se nameću pogrešne teme i izbegava suština – da li je preduzeće Koridori poslovalo „domaćinski“ ili nije i da li je Tužilaštvo pokrenulo istragu o događaju sa automobilom predsednika Nove Srbije Velimira Ilića, navodi Nova Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari