Nova Srbija obustavila prikupljanje potpisa zbog korona virusa

Ostavite komentar


  1. Ma koga više normalnog interesuju izbori u ovom trenutku. Samo ovi ludaci na vlasti koriste koronu da se lažljivo vijaju i prenemažu na preskonferencijama satima. Po njima kad bi čovek merio njihovo blesanje po medijima pa mi u Srbiji imamo epidemiju snosa već 8 godina, teška je to zaraza.

    1. Upravo tako! Ne zanima njih da zastite narod od sirenja virusa, vec ih interesuje vlast, novac, da preuzmu tamo, gde su prethodni lesinari stali. A znaju da ako ne pozure, nece vise imati sta da se grabi.Samo narodna vlada moze da promeni tocak ka ambisu.

  2. Ako se uvede vanredno stanje zbog koronavirusa,da li u tom slucaju prestaje da vazi preporuka o odlasku u soping u Italiji,koju smo culi od vaznih ljudi u Srbiji pre petnaestak dana_

  3. Znog vanrednog stanja i korona pandemije teba zaustxviti prikkpljanje potpisa i omoguciti svim politickim strankama, udguzenjima i koalicijama koje su predsle listuna republickom nivou, da nalokalnom i pikrajinskom nivou učestvuju bez predaje overdnih potpisagradjana. 10.000. Overenih na republici su treba da su garancija za sve nivoe izbora.

  4. Zbog vanrednog stanja i korona pandemije treba zaustaviti prikupljanje potpisa i omoguciti svim politickim strankama, udruzenjima i koalicijama koje su predsle listu na republickom nivou, da na lokalnom i pokrajinskom nivou učestvuju bez predaje overenih potpisa gradjana. 10.000 overenih na republici treba da su garancija za sve nivoe izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.