Nova Srbija: U SNS prelaze ucenjeni ili kupljeni 1

Nova Srbija saopštila je danas da Srpska napredna stranka uporno dezinformiše javnost o tome da odbori te stranke prelaze u SNS, napominjući da stranku napuštaju samo pojedini funkcioneri koji su ucenjeni ili kupljeni.

Pojedinci iz Opštinskog odbora Nove Srbije u Doljevcu su još pre pet godina prešli u G 17 plus, a moguće je da su se ti isti pojedinci sada „preleteli“ i u redove naprednjaka, objasnila je Nova Srbija, dodajući da je isti slučaj sa odborima u Leskovcu i Vlasotincu.

Pritiske trpe opštinski i gradski odbori Nove Srbije širom Srbije, što je nedavno bio slučaj i u Lučanima, navela je NS, NS je istakla da je GO stranke održan u subotu u Čačku, pokazao jedinstvo, da je od 139 odbora skupu prisutvovalo 128 i da su svi dali jednoglasnu podršku predsedniku Velimiru Iliću za politiku koju vodi.

Nova Srbija je pozvala građane da očuvaju institucije i demokratiju koja je na izdisaju i da budu istrajni u borbi sa, kako se navodi, lažima koje plasira i lažnim obećanjima koje daje aktuelni režim.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari