Nova: SSP, DS i NS dogovorili zajedničku listu za izbore

Ostavite komentar


  1. Previše brzo ostavljan komentare? Nusam ja brz, već nemate dovoljno zaposlenih. Ostavio sam jedan komentar, pre više od sat. Nego, pitam se, hoće li biti lustracije, kao prošli put, i ako neće, ko će umesto Tadića da potpiše sporazum o pomirenju sa crnim Belivučićem?

  2. Pravo je pitanje zašto ste nas zamajavali bojkotom,možda zato što niste mogli da se dogovorite oko podele poslaničkih fotelja a niko nije mogao samostalno ni 3% da pređe.Na kraju bitne su kvote ko će koliko da avanzuje,narod,država,ustav,promena sistema NIŠTA,to može da čeka.

  3. Kakav bre izlazak na izbore? Pod ovakvim uslovima nemoguća je pobeda opozicije. I zato BOJKOT

  4. Koji ste Vi prodavači magle, pa ovaj iz Bugojna je mala maca za Vas koji glumite političare tj. predstavnike svoga naroda?!

  5. Ako cemo realno, nemaju sanse da urade bilo sta. Svestan je narod svega i jednostavno dzaba lazno hrabrenje sebe, ne moze opozicija nista da uradi.

  6. Gospodo, pa vi ujedinjeni manje cete sad uzeti glasova, nego prosli put.

  7. Pominje li iko šta će biti sa svim sudijama i tužiocima koji nisu radili svoj posao i naneli nemerljivu štetu propasti ovog društva
    Oni su prvi na listi ovog zla koji nam se dešava

  8. Prvo,drago mi je čuti da idu na izbore i zaista bih voleo da izborni proces bude maksimalno demokratski i da izborne rezultate svi prihvate kao civilizovani ljudi.Bojim se samo da je to kratka koalicija za ozbiljne rezultate i mislim da se neće baš lako dogovoriti ko će dominirati u parlamentu,naravno ako uđu.

  9. konačno pozitivna stvar iz opozicije. samo ukrupnjavanje može da obori ovu diktaturu. još kad bi NDBG to shvatio praktično bismo imalu svu pravu opoziciju u jednoj koloni i borba bi mogla da počne.

  10. „Ssp očekuje duplo više“, jasno je zašto je Lutovac izguranna čelo DS-a.
    Kad je lepo unišena uzduž i popreko, sad ssp osnovano i može da traži duplo više.

  11. Ova trojka mi je jako poznata, ali srpski narod generalno sve zaboravlja !! Kolo se okrece a igraci (haraci) isti. Mi smo u mraku vekovima, sto smo iskreno kao narod debelo zasluzili. Vadicemo se da su oni malo bolji od ovih :)))))

  12. E moj DS … Ovaj Lutovac treba da bude potpredsednik SSP jer se tako ponaša. Ide u koaliciju i odmah poptpisuje da ima pola od jedne polovine. Pao koji moj izlaziš? ja mogu samo za DS glasati ali sta da Vam dajem glas kada ćete pevati kak Đilas kaže? Takođe me interesuje kako ce tu uskladiti stav Marinika koja je za nezavisno Kosovo i srbovanje Jeremića? Hoćemo li kao ranije da pričamo priču a radimo nešto drugo dok EU ne pukne film?

  13. Ovo je već nešto. Kod Đilasa i Jeremića mi se dopada što nemaju problem da se okruže inteligentnim i sposobnim, ostvarenim ljudima, što mogu timski, što nisu bolesno sujetni, ovo to potvrđuje. Naravno, ukoliko nas sve kolektivno AV ne ugura u ultimativni Bojkot…..

  14. Odlično! Nadam se da će udruženim snagama uspeti da sprovedu kontrolu izbora, jer SNS ne može imati preko 50% ako ne kradu ili ne idu u voziću. Vučić se smučio narodu,sve je izneverio a mnoge i debelo upropastio, zato može samo prisilom i krađom da dođe do visokog procenta na izborima.

  15. Samo imenilac “ ZAJEDNO “ ,
    Vi iz opozicije i mi građani Srbije možemo da počnemo sa lečenjem jako bolesne Srbije .
    Okanite s e procenata, matematike, sujeta, pameti , sada je jedina karta ,,joker …MORAL!!! i SVEST.!!!

  16. Podrska za naredne izbore po meni bi svakako trebalo organizovati gradane beograda na proteste zavisnosti od vremensih uslova negde sredinom februara..

  17. Neka su se ujedinili, a svakako glasam za Ne davimo Beograd.Ovi ujedinjeni me ne interesuju, pokazali su se onomad.

  18. Lideri SSP,DS i NS su bili u DS.Zašto sada ne izlaze na izbore kao članovi DS ?Pregovori o kvotama bi bili suvišni.

  19. Ova dvojica od kad ih znam na politickoj sceni Srbije dva kontraverzna tipa kao deca, hocu kakim necu kakim. Ma koga bre iteresuje dali hocete ili necete da izadjete na izbore. Narod oseca ogorcenje na ponasanje ove dvojice. Ko ce bre ovim dvojicama da da drzavu u ruke. To bi bilo isto kao dati jagne vuku da ga cuva. Nositese bre dosadni ste ko proliv

  20. Ozdraviti leciti Srbiju Zdravom Srbijom. Sve ostalo je uzjasi Murta a Kurta nije sjasijo.

  21. Da niste prethodne izbore BOJKOTOVALI možda bi sada dobro prošli , ovako ima šanse zajedno da pređete cenzus !
    NAROD NEPRAŠTA !

  22. Izlazak na izbore na jednoj listi obavezno. Kvote nisu bitne već smena vlasti, ako na tim izborima budu se ponašali kao u Negotinu izlazak na ulice dok se ne dogodi ono što se jednom mora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.