Nova stranka apelovala na Beograđane da ne dozvole rušenje Savskog mosta

Ostavite komentar


  1. Vinogradar,ti treba da napraviš(principijelnu) koaliciju sa Marjanom i Čedom,pa da istupite zajedno.Eee, niško……

  2. Ne lažite,most se ne ruši,nego izmešta, a pravi se novi,jeftiniji i lepši od onoga na Adi… ili,bi vi više voleli da se sam uruši,da bi mi opet slušali vaše bljuvotine?

    1. Izmestanje ili rusenje, je potpuno ista stvar. Most je pre svega funkcionalan. Ima bogatu istoriju. I niko normalan u svetu ne sklanja ispravan most. I to vise nego neophodan. A ako ima para za novi, onda na nekom drugom mestu. mosta nikada nije dovoljno. A da si iz Beograda ne bi lupetao kao Maksim po diviziji!!!

      1. Ja veću glupost u životu nisam čula.
        Most koji spaja livadu preko livade sa livadom.
        Most na livadi.
        Pa da li si ti normalan, Vesiću?
        I ‘ajde što će čitav svet da ti se smeje,
        nego što će se smejati Srbiji, nesrećo srpska, ko te dovede.

        1. I očisti naš Trg od svih sadržaja,
          nisu ga arhitekte projektovale za tvoje skalamerije za ugradjivanje (zašto mi to odmah padne na pamet?), nego za ljude, Vesiću.
          Na Trgu kod Kneza, izmedju Narodnog muzeja i Narodnog pozorišta prestonice Srbije može da svira samo Filharmonija, i vrhunski svetski i naši muzičari i umetnici, velikim povodom, u izuzetnim prilikama.
          I skini onu predimenzioniranu novogodišnju rasvetu,
          ko tebi dade pare u ruke…

    1. ADEKVATNIJU LOKACIJU!? Most na travi je eto ADEKVATNIJA lokacija nego most preko reke.!?

    2. Mostovi spajaju obale a ne livade, tako da izraz „adekvatna“ lokacija govori o stanju uma autora, a rekao bih i ličnosti koja je sebe prodala a ipak se malo stidi, što se vidi po potpisu gde se ne zna ni pol ni značenje. Za svaki slučaj?

    3. Od kada je kopno adekvatna lokacija za most. Inace i poredjenja buduceg Savskog Mosta sa Mostom na Adi su nesuvisla. Stari Savski Most treba pretvoriti u pesacki most i izmestiti ga uzvodno, tacno ispred Kule Beograda i povezati Beograda na Vodi sa Memorijalnim Centrom Staro Sajmiste jer most „Princ Eugen“ je i napravljen da bi se Jevreji, Srbi (12.000 cetnika) i Romi „Dusegupkama“ (pokretnim gasnim komoroma) prevozili do Jajince i Topovskim Supama i tako najzad levu obalu Save privesti svrsi.

  3. Vala, biti ce ovo ispit,gradjanske neposlusnosti i nalazenje vida neoruzanog otpora…?!

  4. Livada je oduvek bila najadekvatnija lokacija za most, samo se to niko nije setio pre Vesića. Bio bi to jedinstven u svetu i veličanstven spomenik SNS-ovskom vandalizmu, budalaštinama i jadnim botovima. A Bugari uvežbavaju leteći start.

  5. Most je samo nacin da se novi milioni preliju u dzepove stranackih poslusnika! Kao i ostale SNS- investicije, zar to jos nismo shvatili?

  6. Most se izmesta a ne rusi samo se premesta na drugo mesto, tako da je to samo izmisljotina jos jedna.

  7. Most pod hitno staviti pod zastitu , To je obelezje grada Beograda ,secanje na ucitelja Zarica koji ga je spaso od nemackog miniranja, on je simbol mog Grada i ne moze da ide na livadu. Jednostavno ga pretvoriti u pesacko biciklisticki most. Kako Vesic predlaze na livadu,onda bolje da su ga Nemci srusili.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.