Nova stranka: Cenzus se sigurno ne smanjuje zbog nas, opozicija da nastavi razgovore

Ostavite komentar


  1. Vi da ste stvarno demokratska stranka, kao sto niste, bunili bi ste se zbog izmena, jer se ni u jednoj zemlji uslovi ne menjaju 2 meseca pred izbore. Ali vi ste klosari, kao i ogroman deo druge opozicije, pa cete za taj mandat sve da date(mislim na delove tela). Neko AV se bas utronjao kada vuce ovakve poteze, proziva opoziciju kako nema legitimitet, a povlaci ocajnicke potezendan pred raspisivanje izbora. Kao i uvek, kukavica i sitan prevarant. Tzv djilkos.

  2. Dijalog vodi gluvonemom kad se neko proglasi lažo-lopovskim sistemom.

  3. Samo neka se nastavi rat i prepucavanje unutar opozicije. Na kraju ispašće da svi iz opozicije su Vučićevi saradnici, jer ovakvo ponašanje samo njemu i SNS ide u korist. Nikad ovi žutaći da se opamete neće.

  4. Ha ha ha… Šta im rade ovi Naprednjaci (OPOZICIJI). Ovo više nije humano. A opozicionari se lepe k ao muve na lepak.
    Imam simpatije prema nekim opozicionarima, ali na žalost srpski mentalitet uvek pobedjuje logiku i zdrav razum.
    Srbi državu stvaraju emocijama, ne zdravim razumom i institucija a.
    Zato posle svake smene neke partije na vlasti odmah pomisle da sve počinje od njih.
    Tako i sada vlast je bacila mamac a somovi se vec pecaju. Ko se još seca sta je bilo pre par meseci.
    Daj mi malo od vlasti i nema problema. Ako treba spustiće i na 2 posto.

  5. Nije cenzus smanjen zbog Nove stranke, ta stranka ne može da preskoči ni 3 % , a sebi pridaje nekakav značaj.

  6. Smanjenje cenzusa na 3% znaci da opozicije nece biti u skupstini jer niko od ovih koji su najavili izlazak na izbore, a prrdstavljaju opoziciju rezimu, ne moze ni 3% da dobije a Vucic nece morati da im prebacuje glasove da bi presli cenzus jer ce moci bez problema da kaze evo spustili smo im cenzus na 3% i oni ni to ne mogu da predju a mi ne mozemo da nateramo narod na silu da glasa za njih.

    1. Normalno da sveznajuci zna, nego je problem u tebi jer ti mnoge stvari nisu jasne? Mnogo bi vremena bilo potrebno da ti se razjasni realno stanje stvari?

  7. Da li bilo ko moze da razume zasto bi neko bio clan Nove ili sms kada glasaca izvesno nemaju ? Oni se kao bave politikom, nemaju glasace stalno su u medijima, cak i u skupstini…Lincura i Macura 🙂

  8. Siguran sam da census nije problem , ladno bi prošle neke opozicione stranke , u pitanju je izborna krađa . Za to se treba izboriti . A mislim da je polemika oko cenzusa samo farsa da zaboravimo neke njihove brljotine

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.