Nova stranka: Divljanje pred pekarom u Borči posledica Vučićevog straha

Ostavite komentar


  1. Još malo pa će stranke SzS govoriti kako je selu Kačer kraju Užica pala je bukva na cestu, kao posledica Vučićevog govora mržnje. Dajte molim vas prestanite pričati gluposti. Ako već ništa ne možete pomoći ( jer neznate i nije vas briga) u vođenju države nemojte ometati druge koji to znaju. Pred razgovore s Merkel vi tvrdite da Vučić raspiruje mržnju prema albanskoj nacionalnoj manjini. Sram vas bilo!

    1. Da ste radili na unapređenju svojih moždanih ćelija i svoje pismenosti, možda bih i razumela šta ste želeli da kažete.

    2. Vidim da ti je preči prvorođeni Vučić od sopstvene pameti. Nije se Vučić promenio ni za milimetar od vremena kada je pozivao da se ubije 100 (muslimana) za 1-og, to što je promenio odelo nije dovoljno. Da je ovaj napad orkestriran prema njegovim idejama govori i to da se „povod“ dogodio ranije. Ako nije orkestrirano od strane SNS bande, kako je moguće da se toliko čekalo na reakciju (ponavljam, inkrinimišući snimak nije od juče)?

    3. Gospodine Prečanin, dovoljna je Vaša podrška izražena učešćem na njegovim mitinzima. Bolje je da jedete samo sendviče.

    4. Ranije,Prečaninu,Prečani bjehu jaki i u misli,i u reči! Šta bi?

    5. Kladim se da nisi pravi Precanin, a jos manje slobodan. Sram tebe bilo ovih teskih reci na danasnji dan. Prijatni sendvici .

  2. Promovisanje „Velike Albanije“ u Srbiji treba da se tretira kao izazivanje nacionalne mrznje i netrpeljivosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.