Nova stranka poziva na stvaranje liberalnog fronta opozicije

Ostavite komentar


  1. jel to ogromno „iskustvo“ opet progovorilo iz Žilijena ? Neka se ne brine, sad će on u PSG pa da se uvali u neku skupštinu na platu.

    1. Ova ideja o ujedinjavanju stranaka koje su levo od centra ili sebe smatraju građanskom levicom u Srbiji je- prava stvar!!! Jako bi važno bilo kad bi se PSG&NOVOJ STRANCI pridružili i sjajni gdin.Zelenović sa svojom strankom kao i pokreti „Ne davimo Beograd“, Lokalni front i Zelena stranka!! Ako bi sve ove grupacije ušle u koaliciju i formirale zajednički politički blok -to više ne bi bila zanemarljiva i minorna snaga na polit.sceni Srbije!! Takođe je važno ne dozvoliti ulazak u PSG&NOVU STRANKU bilo kom pojedincu/pojedinki koji su na ma koji način vezani za Nenada Čanka,Ligu socijal.Vojvodine i projekat SRBIJA 21 koji su suštinski bili Vučićevi trojanci na junskim izborima. Takve osobe bi poput virusa krenule da kompromituju ovu odličnu ideju o zbijanju redova među strankama koje su levo od centra ili predstavljaju tzv.građansku levicu.

Ostavite komentar


Politika

Vučićev komentar na povlačenje Bajdena: Verujem da je Tramp favorit 8

Vučićev komentar na povlačenje Bajdena: Verujem da je Tramp favorit

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući povlačenje Džozefa Bajdena iz izborne trke za novi mandat u Beloj kući, da će izbori biti neizvesni, ali je ocenio da će kampanju svojom popularnošću nositi supruga bivšeg predsednika Baraka Obame Mišel Obama, iako je potpredsednica SAD Kamala Haris dobila podršku za nominaciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.