Nova stranka: Režim ostavio Šabac da se sam bori sa pandemijom korona virusa

Ostavite komentar


    1. Sta ceka neka ceka…covek je pokazao inicijativu koju ja barem cenim…ne sedi skrstenih ruku nego se bori…

      1. Pa da vidite kako je na vlasti moraš da radiš a ne samo da čekaš da dobiješ nešto

    2. Zna Zelenovic dobro sta ga ceka na izborima. Sam protiv svih, ali pobedice on. Znace gradjani da cene njegova dela za grad Sabac.

      1. Burek jeftin . .
        Tako smo mi u Krajini čekali da nas Srbija spasi . . .
        Radi , bori se , nadaj se
        . .

    3. Sramne su lazi gradonacelnika Zelenovica da im nije ponudjen deo sredstava za opremanje. Mozda Ministarstvo nema resursa za sve, ali mu je ponudjen deo sredstava…. Ljudi treba da budu svesni da ne moze Vojska da opremi celu Srbiju sa sredstvima koja ima na raspolaganju ,naravno prvo Beograd, pa Novi Sad, pa Nis, a manji gradovi koliko ostane. U Sapcu se gradska vlast igra , ponudjena im je pomoc, da li su je prihvatili ili ne to je na njihovoj savesti….

      1. I ti smeš nekome da kažeš da laže? Vi iz SNS mnogo volite tu reč pa je nemilice koristite. Ličiš mi na „držte lopova“.

      2. Ma da ponudjeno je svasta ali nisu u mogucnosti sada da pomognu Sapcu nego kad se stekno uslovi 2026 godine!

  1. Strasno je to sto je Nova Stranka navela da je Gradski stab za vanredne situacije Sapca uputio molbu Ministarstvu odbrane za opremanje navedenog objekta i njihov sramni odgovor da u nedostatku kapaciteta ne mogu odgovoriti njihovoj molbi.Zar i u ovoj vanrednoj situaciji su bitne politicke razlike, mada ne bi smele da budu u ozbiljnoj vanrednoj situaciji.Iskreno verujem, mada bih voleo da nisam u pravu da je glavni krivac za takav odgovor jednoj opozicionoj opstini Aleksandar Vulin.Navedeni gospodin je po AF UF sistemu partija koje su formirale vladu preko noci postavljen na vrlo bitnu funkciju za drzavu Srbiju iako nije adekvatno obrazovan i sposoban i nije cak sluzio vojsku .Deluje mi tragikomicno kada sa obraca vojnicima u odeci ciju je boju priblizio ,boji vojnicke uniforme u nameri da nas ubedi da je prava osoba za vrlo bitnu funkciju za drzavu Srbiju.I ovaj odgovor na molbu Gradskog staba Sapca da Ministarstvo Odbrane nema kapaciteta da izadje u susret garadskom Stabu za vanredne situacije Sapca, voleo bih da nema veze sa Ministrom Odbrane Aleksandrom Vulinom mada po nekim izjavama u medijima ranije, nisam bas siguran da nema nikakvog udela.

  2. Jedno od pitanja je da li je to Šapcu potrebno. Ako se znalo da je nepotrebno, a samim tim se i znao odgovor Ministarstva odbrane, onda je ovo samo korišćenje situacije u političke svrhe. Jedini merodavni da kažu da li je potrebno ili ne su epidemiolozi, a ne političari, niti ovi koji su na vlasti u državi, niti oni koji su na vlasti na lokalu u Šapcu. Ako su stručnjaci rekli da je to potrebno, onda je ovo sramota Ministarstva odbrane i državne vlasti.

  3. Podrška Šabčanima, gurajte samo i ne obazirite se na vlast. Opremajte i štitite građanstvo na najbolji mogući način

    1. Kragujevac ima sns gradonacelnika, koji nista ne preduzima! Ceka da prodje, da pece rakiju sa tatom u Bajcetini! Ili se moli u tatinoj I maminoj crkvi za nas?

  4. Zelenoviću puna podrška sa moje strane samo tako nastavu i ovi vučićevi bednici ti ništa ne mogu zato što je Šabački narod pametan i neće da ima posla sa lopurdama i lažovima

    1. Pa ljudi, znate li kakvog su.strucnjaka postavili pre mesec.dana za girektora Reg. zavoda,specijalistu fizikalne medicine,koji nezna ni svoj posao?ker je vise vremena proveo na specijalizaciji za SNS,aepidemiolozi smenjeni.

  5. Pa to namerno cine da bi ako dodje do vise zarazenih i teze situacije,kazu da eto vam rukovodstvo koje vas vodi nije sposobno da vas vodi kad vam je najteze.

  6. Ovo je laz od strane Nove stranke, jer se u kriznom stabu nalazi Krasavac koji je nacelnik Macvanskog upravnog okruga, a dolazu iz SNS-a. On uostalom nadgleda sve opstinske i gradske stabove tokom vanrednog stanja. Zelenovic je neko ko, pomalo, pokusava napraviti zrtvu od sebe, ukljucujuci i njegove partnere. Potrebno je pisati kako jeste, a ne kako politicari zele da bude, samo zato sto im je u interesu. Jedna od najvecih budalastina je izjava kako su oni obezbedili iz budzeta. Odakle drugo da obezbedis na lokalnom nivou i uopste? I nisi ti kao politicar nista obezbedio, vec mi gradjani. Novac iz budzeta je nas novac. Kao sapcani dmo ekstremno staticni. Zato nam je ovako dobro.

Ostavite komentar


Politika

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu 8

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu

Politički subjekti imaju rok do petka da CIK-u proglase predizborne koalicije za izbore na početku nove godine. Posle 30. avgusta, svaki politički subjekt koji nije proglasio koaliciju do 30. avgusta biće u obavezi da se sam takmiči na izborima 9. februara. Do sada su samo AAK i Nisma proglasili predizbornu koaliciju. KDI, koji prati svaki izborni proces, ne očekuje da će se ići sa drugim koalicijama na ove izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.