Nova stranka: RTS dužan tačno da izvesti o lokalnim izborima

Ostavite komentar


  1. RTS je televizija koja je večeras posvećena muzici, a posle vesti će izvestiti narod o lokalnim izborima.

  2. Samo se vi /NOVA/ cudite, kao da je prvi put od 2012.godine, da SNS sa satelitima pokrade izbore pre glasanja, podmicivanjem, ucenjivanjem i lazima.Vreme, NIN i ostali nedeljnici, kao i Danas obracaju se istomisljenicia,Mnogo "pamaetan" Sasa Radulovic pokrece novine, takodje za istomisljenike.Polupismeni svet /glasaci SNS/ citaju Informer, prevrtljivi Kurir i slicne.Kad se iz Srbije isele i oni koji planiraju odlazak, Srbija ce biti JEDNOPARTISKA.Radio prilagodjen polupismenom, nesrecnom svetu, glasacima SNS-a, bio bi odgovor.Ako vec nije kasno za spas Srbije.

  3. A kako drugacije ce RTS da izvesti nego tacno i nepristrasno? Nova stranka pokusava na sve strane da prikaze da joj ide bolje nego sto je to realno.

  4. Мионица:65,8%! Неготин: 72,17%! Пећинци: 75,14%! Костолац: 62,45%! – Ево вам резултати да не цимате ове иѕ РТС-а.

  5. Gnevnik u pola osam:"Na početku vesti dana:avavavavav,a u drugoj polovini,da se posetimo na vesti dana: avavavavavavavavav…"

  6. Nemoguće je da Bujošević i ekipa nisu obavešteni o ovom izveštavanju.Suština priče je da Vas gospodo nisam čuo kako tražite njegovu ostavku,kao što ste ““90-tih tražili Milanovićevu.Sve mi se čini da ovo ide na onu vodenicu:Znaš ,…..učinio bi on ,ali…..dva studenta u kući,…….jedan u Engleskoj,…..drugi u SAD,…..nema smisla izgubiće posao,……..Tako da gospodine administratoru da vidim da li imaš m……da ovo pustiš u virtuelnu zajednicu…….znam sitna deca……treba čuvati pos““o,što bi rek““o Draža…….Pozdrav

  7. RTS vrši krivično delo – uskraćivanje informacija od životne važnosti za građane. Stefanović Nenad mora na klupu za izdaju

  8. RTS jeste režimska TV, na RTS-u nismo čuli ni jednu jedinu reč o LOPOVLUKU zvanom JELKA, a kamoli o nepravilnostima na lokalnim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.