Nova stranka: Srbija pod Vučićevim režimom odavno u raljama autokratije

Ostavite komentar


  1. Da ne živimo u demokratskoj državi da li bi neko mogao da izgovori nešto protiv vlasti? Naravno da ne, a svedoci smo kakok različiti mediji obavljuju svakodnevno različite neistine, pa čak i to se naziva medijskom slobodom.

  2. Svakodnevni istupi takozvanih opozicionih lidera u medijima i razne lažne optužbe na račun vlasti su upravo dokaz visokog stepena građanskih sloboda i demokratije u Srbiji.

      1. Kombinovano vozilo, odnosno kombi je prevozno sredstvo za prevoz ljudi i robe, odnosno za sve članove i simpatizere jedne političke promil stranke, sa sve njihovim stranačkim materijalom i rekvizitima. Ova Nova stranka koristi samo putničko vozilo, jer sav inventar stane u gepek..

  3. Izjave opozicionih stranaka svaki dan imamo koji iznose laž kako u elektronskim medijama tako i štampanim , a kukaju na Autokratiju

  4. Ali mora NS malo da saceka za pregovore za udruzivanje opozicije dok se DS ne rascepi opet. Posle toga mogu da pricaju dalje.

  5. Pa i Zivkovic je otcepljenjem iz DS-a oslabio opoziciju. Nije samo stvar u stotinama stranaka, vec koliko ih narod podrzava.

  6. Problem sa tim analizama je sto kada opozicija oslabi, analiza automatski pokaze slabljenje demokratije. Ne uzima se u obzir da opozicija mozda nije sposobna da ima vise poverenje gradjana. Zar treba da im se daje podrska na silu?

  7. Srbija pod Vucicevom vlascu napreduje kao nikada do sada, narod je zadovoljan ,a opozicija moze samo da prica.

  8. Opozicija jedino to ume i da kaze, ali narod Srbije zna ko mu zeli dobro i ko ce mu osigurati bolju i sigurniju buducnost.

  9. Srbija sa Vucicem ide napred, ide ka boljoj, sigurnijoj i srecnijoj buducnosti za nas i za nasu decu.

  10. Ako u Srbiji nema demokratije, cega ima? Laprdate sta stignete, pretite porodici Vucic, pravite nerede po ulicama… Sve vam je „dozvoljeno“ a vi ni sa cim niste zadovoljni!

    1. Vidi se stigli dolari buczavom tatku pa se plaćenička paramilicija botova raspršila po komentatorluku ko skakavci po Africi. Sve bi to bilo možda i uredu da to nisu lažni dolari i da je to samo još jedna lažljiva saga ovog zlog i naopakog režima u produžavanju svog životića na vlasti.

  11. Nije bitno šta se kaže, već ko to kaže, jer kada Živković nekog optužuje, to više ispada kao pohvala, nego kao sama optužba.

  12. Pod Tadićem je došlo do rastakanja države. Tako da, ako smo stvarno u autokratijji, onda je bolje da budemo nego u toj demokratiji gde nam zemlja nestaje

  13. Mogu oni da kukaju koliko god hoće do mile volje, ali istina je sasvim drugačija. Srbija napreduje kao nikada do sada, narod je zadovoljan kako Aleksandar Vučić vodi zemlju,a opozicija može samo da priča.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.