Nova stranka traži od Vučića i Vlade da se izjasne o presudi Mladiću u Hagu

Ostavite komentar


  1. Kad se samo setim, kako me je prijateljica ubedila da potpišem za osnivanje ove stranke, koje vodi Vlada Pavićević. Onda seniotkuda pojavio Živković i sada ovaj lik.

  2. Dosta više tog ustaškuka.
    Ako vaš Djilas mrzi Vučića, nije ovo način da se tako maloumno obračunava.
    Vučić ili Djilas su samo dva
    zla u Srbiji koji se otimaju za vlast.!

  3. Ova nova stranka bi mogla da ide u prošlost. Samo neki „Trojanski konji“ u ovoj nezasticenoj zemlji. Neka se ova stranka javno ujedinio s Izetbegovicdm i HDZ-eom. Zar smo toliko malerozan ili glup narod da ne možemo da oformimo jednu zdravu stranku. Eto, zbog takvih vlada i dalje SNS … Ali i on je bolji od ovakvih.

  4. stezhese kais oko vucica.
    brojemuse dani do izbora.
    u januaru dobice crnu listu od stejdepartmena, videce daje i on natoj listiii.

  5. Hvala Vam g. Movsesijan. Samo da znate, i srcem i dušom sam bio uz Vas kada je je goreo Nagorno Karabah, kao i po pitanju priznanja genocida nad Jermenima. Hvala Vam još jednom za ovo.

  6. Zar reci da je nesto tako kako jeste znaci biti Trojanski konj i sl. Ne zanima me politika, ali dokle ce se u ovoj zemlji smatrati nepodobnim reci da je zlocin zlicin. Treba da se opravdavaju oni koji to tvrde, a ne oni koji su zlocine vrsili. Nonsens.

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.