Nova stranka: Zabetoniran drvored u Knjaževcu dokaz da je priroda najveći neprijatelj naprednjačke vlasti

Ostavite komentar


  1. Bolje je što su vlasti u Knjaževcu zabetonirali-asfaltirali drveće nego da su ozidali stabla do druge njihove grane. Sledeće godine biće drveće boje bele kao spomenik, a naredne neće ih biti. I onako Torlaci ne koriste ladovinu, već rade u polju, a drugo, lišće neće prljati teren. Rade na Trivanovu ekologiju, neće biti lišća, a ni kiseonika, zatajiće hlorofilna asimilacija. Ipak Torlaci su racionalniji, u Boru Sosa je izgradio na desetinu velelepnih pišala po gradu (svoje laičke spomenike i dobro unovčio) i krugova i kružne tačke, ne zna im se broj, ali ruglo ostaje ruglo. Najbolja je ona tačka, na ulazu Bora, prečnika 1.903 mm.

  2. To je kada su svi dobri i sposobni gradjevinci otisli iz zemlje, onda dobijemo ovo. Sledece je da ce umesto slepog creva da ti odrade lobotomiju. Prvorodjeni pa dokle vise.

    1. Ma mene ne čudi sve ovo od ljudi koji su bili naredbodavci i koji su odlučili da se ovo drveće živo sahrani, rekao bih to nije ništa novo u ovoj izgubljenoj zemlji. Ali me čudi zašto neko od tih, običnih smrtnika, radnika, na čijoj grbači se eksponiraju i parazitiraju ti naredbodavci nisu reagovali po svojoj savesti? Zašto onaj radnik koji je nabacivao asvalt oko drveća ili njegov kolega koji je vozio valjak ili onu mašinu koja treba da utaba asvalt i izvede nivelaciju, a i ostale njihove kolege nisu reagovale dok su radili taj posao? Da, neko će reći, ‘naređenje-izvršenje’ ili onu staru, poznatu, ‘veži konja gde ti gazda kaže’ etc, ali zar smo toliko izgubili osećaj za neku normalnost, zar smo toliko poblentavili? Pa da su neko malo dete što prolazi tom ulicom pitali da li tako treba da se radi dobili bi naravoučenije. Sram od Boga da je sve njih koji su učestvovali u rekonstrukciji ove ulice, od direktora do poslednjeg radnika i kompletno gradsko rukovodstvo. Sačuvaj nas Bože propasti i kataklizme koja se nadvija nad nama!

  3. Ova drva nazalost osudjena su na smrt,jer nepostoji mogucnos kod stvaranja novog goda da lika ispod betona( debljine 5-10 sm) se spoji sa likom iznad betona.To je moguce kad se oko drveta imota tanka zica,tada lika moze da tu debljinu zice da ugrdi u sebe i nastavi rasti normalno.Ovi naredbodavci kai radnici nemaju pojma o botanici.

  4. Дарвин се окреће у гробу. ЈЕ еј у Страдији од стране „опозиције“ успело да за само седам година створе „нову врсту напредњака“ ти „напрдњаци“ немају ни родитеље Шешеља Милошевића Миру Марковић а ни деду Броза, него ус настали као „аутохтона врста“ , исто као што Ђиласов жути савез за србију демократске странке је „аутохтона врста опозиције“ иако сви имају „жутицу“ и потичу из разједињено уједињене жуте странке. ДАкле „напредњаци“ су само деца нас Брозових Милошевићевих Марковићкихих Брозових оматорелих дегенерика који нисмо послушали Друшка Радовића који ј је још осамдесетих ркеао “ Родитељи туците своју децу када видите да личе на вас“

  5. U SLO zabetoniramo jos pola metra vise, da ima stablo potporu, da ne padne. Niste napredni…

  6. Ah, sta mi znamo o tome kad nismo mi kupili doktorate na nepostojecim institucijama.
    Glasali ste, gledajte…

  7. ovo jeste sramota ko god da je uradio… ali kada jeremiceva stranka napise „u eri visokog zagađenja koje moderan život nosi sa sobom, svako stablo predstavlja prava „pluća grada““… pomislim ko moze za ove idiote da glasa….

  8. Ovo je za krivičnu odgovornost,u svetu bi ovde cela gradska vlast morala da podnese ostavke.Koja bahatost,neverovatno.Što je najgore to će proći i sve će se zaboraviti a stabla će se uništiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.