Nova Vlada 3. jula

Ostavite komentar


  1. Dovoljno je vremena za formiranje nove vlade i ne treba žuriti kada nema razloga.

  2. Ima jos vremena za formiranje vlade. Nije jos istekao zakonski rok. Nema potrebe zuriti,

  3. Nije lako odabrati ljude koji ce da budu na okupu naredne cetiri godine i pritom uraditi veoma vezne i bolne stvari za gradjane Srbije.

  4. Čim se steknu uslovi a svakako pre zakonskog roka vlada će biti formirana a najverovatnije 3 jula.

  5. I premijer ima dusu ali nije kao neki da letuje na Maldivima, iako nije vlada formirana po ceo dan ima vazne sastanke, dok se drugi bore za stolice on se raspada od posla!

  6. @Milka,
    Koliko vidim ni opstinski odbor naprednih radikala kod Vas nije pozurio da Vas opismeni. Naprotiv, odmah Vas je gurnuo da pisete komentare. Nema veze sto ne znate srpski jezik, vazno je ucestvovati!

  7. Vucic mora svakodnevno da objasnjava novinarima kad ce biti nova vlada,zar je najbitnije dan ili nacin na koji ce ta vlada raditi.?

  8. I taj datum ce brzo. Nije svakako kasno. Bitno je da se razmotre sve mogucnosti.

  9. Najvažnije je da Vlada bude sastavljena od kvalitetnih i relevantnih ljudi, koji će doprineti daljem razvoju i napretku Srbije!

  10. Imacemo mi i vrednu ,valjanu Vladu sigurna sam u to .Vucic je toliko zatrpan poslovima vidimo i sami ,tako da su opravdani razlozi za kasnjenje sastavljanja Vlade.

  11. ne razumem zassto novinari stalno potenciraju sastav vlade kada zakonski rok nije istekao??????

  12. vladu treba sastavljati polako narucito zato sto ima dovoljno vremena!!!!

  13. Vucic ima jako zgusnut i prenatrpan raspored tako da i ako Vlada ne bude formirana 3.jula, nije to nista strasno. I dalje je sve u zakonskim rokovima i ne treba vrsiti pritisak na bilo koga bez potrebe.

  14. Vrlo teško pišem, svaku stranu ponovo prođem pet do deset puta. Pretpostavljam da će to biti veoma dug i ozbiljan ekspoze. Ukoliko sačuvamo stabilnost i mir u regionu, predstoje nam najbolje godine za Srbiju. Srbija će biti jaka i stabillna država i naravno da će sa svima sarađivati, nama je potrebno da Amerika i Rusija pomognu a ne odmognu dobrim odnosima sa Srbijom.

  15. Nisi letovao i leškario, nego radio državni posao i vlada će svakako biti formirana što pre je moguće.

  16. Vazno je da imamo jaku vladu sa jakim premijerom i jakim kvalitetnim ministrima.

  17. Ne treba zuriti, vazno je da vlada bude efikasna i odgovorna, kako bi uspesno nastavila zapocete reforme.

  18. Pre ili kasnije vlada ce biti formirana.Ne sumnjamo da ce je sacinjavati ministri koji ce raditi na najbolji moguci nacin.

  19. Nadam se da ćemo u novoj vladi gospodina Vučića videti na mesto ministra odbrane gospodina Miroslava Lazanjskog

  20. Gde AV tu i svi njegovi botovi. Od ovih komentara ulizica botova i centrale vise ni Danas ne moze da se cita. To im je i cilj izgleda.

  21. Nema potrebe da uopste formira vladu kad on vlada sam.A ako je vec formira onda mu nije lako da utvrdi koje su najvece ulizice jer je konkurencija ogromna.

  22. Sigurno je da je očuvanje mira i stabinosti jedan od prioritetnih zadataka nove Vlade.

  23. Apsolutno sam uveren da će ekspoze premijera pokazati koliko je nova Vlada ozbiljna u nameri da Srbija ide putem progresa,putem EU,i zato je ekspoze mandatara veoma dug ali takav je i potreban.

  24. Vucic se trudi da sastavi vladu od kvalitetnih pojedinaca, a to ne ide brzo.

  25. Vucic je naglasio da su stabilnost i prosperitet glavne vodilje njegove politike. On mora sastaviti vladu koja ce raditi u tom cilju. To se ne moze ostvariti bez brzeg puta Srbije ka clanstvu u EU. To opet ne moze sa ljudima koji su u dusi protivnici EU i zapadne demokratije, a kojih je mnogo u vladajucoj koaliciji. Mora imati u vidu cinjenicu da su na Balkanu jos uvek otvorene ratne rane, sto koriste stranke i ekonomski i verski mocnici kojima je u interesu nestabilnost i dugorocna blokada regiona na evropskom putu. EU integracija ovih prostora nije ostvariva bez regionalne stabilnosti, a nje nema bez pomirenja naroda. Odlican potez bilo bi formiranje kancelarije ili ministarstva pri vladi Srbije, koja bi radila na projektima pomirenja naroda na prostoru ex Jugoslavije. To bi naislo na simpatije u medjunarodnim krugovima. Taj posao mogao bi da obavlja Vuk Draskovic koji odlicno poznaje i postuje nacionalna osecanja svih naroda bivse nam drzave. On za to ima kredibilitet stecen u ratno vreme kada je bio najaci glas iz Srbije koji je javno osudio zlocine svih strana. Zbog toga je proglasavan za izdajnika i tesko isprebijan u policijskom kazamatu u junu 1993. kada je rezim sa ratista doveo ,,patriote" i pustio ih u policijske prostorije da se na njemu izivljavaju.

  26. Bre ovi botovi su ko Ambrozija, samosade se i uništavaju svaki dijalog gde god da se pokaže bilokakav interes. Ali nećete zagaditi politički prostor Srbije. Kao i priroda, braneći se od neprirodnih pojava pre ili kasnije uništi uljeza. I lakoverni polako shvataju. Zamislite penzionera, dipl. inženjera sa preko 40 g. radnog staža u struci, poznatog i priznatog projektanta mostova i betonskih konstrukcija kome je Vučić od od donošenja "kaznenog zakonika" za penzionere, za cca godinu dana skinuo 1.500 Evra! U Srbiji je 1.500 Evra ozbiljna para. Razmislite i zamislite dok navodni Arapi, Kinezi i ostala bratija(čitaj Maliji, Dinkići, …) od tih para dobija subvencije od 10-30.00€ po radnom mestu!

  27. Čovek koji nijedan rok koji je sam zadao nije nikada ispoštovao već je najavio drugi i tako godinama….onda izađe pred kamere i kaže "Sve smo ispunili što smo rekli" i narod padne u trans…….ludilo….Kako je to moguće? Da li smo mi zapravo neki psiho-sociološki eksperiment!?

  28. Ovi Vučićevi botovi su neverovatni! Apsolutno opravdavaju tvrdnje da je reč BOT nastala od reči ROBOT. Ne učesvujem na društvenim mrežama, slučajno sam ovde, i šokiran sam kako ljudi baljezgaju! Kao i njihov premijer uostalom! Srbija iz puzajuće diktature klizi u pravu diktaturu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.