Nova vlada najduže za 15 dana

Nakon Vučićeva povratka iz Brisela uslediće drugi krug konsultacija sa strankama, zatim sednice Glavnog odbora i Predsedništva SNS
Parlament Srbije spreman za sednicu na kojoj će biti birana nova vlada

Ostavite komentar


  1. Zakonski rok se mora poštovati i to je jedino važno vezano za izbor nove vlade.

  2. Naravno da ce biti vlade u zakonskom roku, i to ce biti odlicna vlada kakvu Srbija zasluzuje.

  3. Vlada će biti formirana u zakonskom roku, tu nema dileme. Važno je da i ova tehnička Vlada funkcioniše i obavlja sve neophodne aktivnosti, do izbora nove Vlade koja će biti formirana za 10-tak dana.

  4. Nova vlada će doneti ubrzani razvoj Srbije zato je i trebalo dobro izabrati ministre.

  5. Bitno je da sednica bude u zakonskom roku zakazana i da je sastav Vlade maksimalno u interesu gradjana.

  6. Koliko se taj covek umislio, drzava to sam ja.
    Naravno da nece biti za 15 dana, kao sto nista sto on kaze je istina, mada je to sada rekla preletacica u njegovo ime.

  7. Ma vlada će biti formirana, to je nesumnjivo. Postoje mnogo bitnija pitanja koja su pred Srbijom od tog- kada će vlada?

  8. svi se sekiraju kad će vlada a srbija dobro funkcioniše i ovako, pa ne vidim čemu žurba.

  9. E pa sad mozete da vidite da nam Premijer koliko posten i ja bi molila svakoga da ga postuju jer on nam zeli naljbolje!

  10. Ne znam zašto je ovakvo nestrpljenje za novu vladu, kada bude biće, nije verovati opoziciji da će mandatar propustiti rokove da bi bili novi izbori!!!

  11. Zakonski rok se mora poštovati i to je jedino važno vezano za izbor nove vlade.

  12. Eto biće i vlada za 15 dana, ne znamo samo čime će onda hejteri da se bave?Naći će već nešto…

  13. Uskoro će vlada biti formirana i znaće se svi detalji i sva rešenja ko će, gde i kako biti raspoređen.

  14. Red bi bio da konačno u Vladu kao ministra predloži svemogućeg Aleksu Jokića, glavnog kadrovika Velikog Vođe i njegove stranke.

  15. Tipicno za aparatcike – bitno je da se ne porobije zakonski rok! Kao da to donosi kvalitet. Na primeru Velike Britanije vidimo da je Theresa May formirala vladu za jedan jedini dan! A nemojte sumnjati da ce to biti sposobna vlada! A nasa? Nije istina da to nema veze – vreme je novac i mnogi procesi su na cekanju vec skoro 90 dana! A vidimo i da ce i neki plagijatori biti samo rotirani! Znaci po starom!

  16. Naravno da je premijer Vucic u pravu sto ne donosi i ne bira ishitreno odluke i ljude za najvaznija i najodgovornija mesta u vladi. Sigurna sam da ce ova vlada biti bolja od prethodne.

  17. Istu Vladu cinice najsigurniji i najodgovorniji ljudi u nasoj zemlji..Pred njima je tezak rad, ali mislim da ce imati puno uspeha u daljem..

  18. Opet licitiranje oko dana formiranja vlade i to od onih koji nemaju ama baš nikakvog uticaja niti odlučuju o tome kada će i kako biti ona formirana.

  19. Ova vlada ce biti itekako efikasnija od prethodne, to je sigurno, jer se uopste nije zurilo vec se sortiralo i filtriralo sa velikom paznjom!

  20. Pored mnostva obaveza Vucic radi i na sastavljanju vlade, pa ne treba ni da zuri. Najvaznije je da bude kvalitetna.

  21. Vucic pomno bira sastav Vlade jer je ocekuje mnogo posla i velika odgovornost.

  22. Bože dragi koliko glupih komentara . Ako je " veliki vođa " raspisao vanredne parlamentarne izbore, pa valda je imao ( barem je trebao ) neku viziju zašto to radi i kako zamišlja i skim dalje. Ali na žalost mi to teško možemo da shvatimo šta se u glavi jednog bolesnog psihopate autokrate dešava. Važno je da su novoizabrani poslanici Parlamenta na prvoj sednici ispljuvali i bili spremni da linčuju gospodina Dragoljuba Mićunovića ( tada predsedavajućeg ) , tbog toga što je za jedan radni dan odložio izbor predsedavajućeg novog parlamenta.

  23. Nova vlada ce imati vise parizera za botove. Pogotovo za one koji napisu najbolji hvalospev o svom gospdaru i vodji sekte.

  24. Bravo komentatori, srecna vam buduca vlada, narednih 50 godina jada i ugled koji ce vam u svetu doneti Dragica Nikolic. Taj Vulinov sendvic sto zvacete dok pisete ove ljigave komentare je hleb koji uzimate sopstvenoj deci.

  25. "Danas" se pretvorio u platformu za botove i mikrofon za razne Basare. Stravicno.

  26. Pa g. Dražo Petroviću, glavni uredniče, nije ovaj SNS-botovski korov koji je preplavio stranice namenjene komentarima, demokratija! Ovo što dozvoljavate odstupa od pravila, recimo…… "Ipak po postojećem Zakonu o javnom informisanju RDP Danas odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se tako i odnositi prema komentarima čitalaca ! Nisam pravnik ali ovo nasilje koje dozvoljavate botovima SNSa da uzurpiraju prostor namenjen dobromislećim i zabrinutim ljudima, sa ove ili one političke scene i tako papagajskim porukama jednostavno jedu prostor o kome vi pomenutim pravilnikom morate reagovati i preprečiti to nasilje! Dovoljno je i dosta je nasilja i laži kojima njihov vođa maltretira narod Srbije da bi to čitali i od papagaja koji kljucajući prosuta budžetska zrna nalaze smisao za svoje bitisanje! Poštovani Dražo, ovo nisu žvake u pepeljari, ovo su žvake koje se neselektivno razbacuju, seju u narod i na koji se isti naivno lepi, zato su opasne po društvo!

  27. Gospodine Petroviću, od kada ste Vi postali glavni urednik "Danasa" mi više nemamo šta da pročitamo u nekada najboljoj rubrici, "Dijalog", jer puštate efemerne tekstove a najkvalitetniju debatu ste prepustili "Pogledima" u Politici. Da stvar bude još gora, pustili ste Vučićeve sendvičare i šljam da vršljaju po virtuelnom prostoru Danasa bez ikakve kontrole. Molim Vas da prestanete da puštate botovsko đubre u celini, ili ja više neću čitati Danas kao što više ne čitam "Novosti" od kada ih uređuje ćoškasti genije Dmitrović.

  28. Vucic nece menjati Selakovica.Nebojsu Stefanovica ce takodje zadrzati.Nagradice ga za Savamalu i pokazati da je njima sve dozvoljeno,a da javnost ovde ne predstavlja nista.Tu je i Vulin.Pa Mihaljoviceva koja govori o izgradnji neverovatnih 100 km autoputeva.Kada se vlada bude formirala sva besmislenost raspisivanja izbora ce izaci na videlo.Osim da se zamajava javnost i prevremeno produzi jedna autokratska. vladavina

  29. Da li Vladu biraju poslanici Sps-a, JS i SNS koji su u sukobu interesa Toncev, Kruzevic, Mrkonjic. Zakon za njih ne vazi pa obavlju trojne funkcije u sukobu imteresa i prekrsaj zakona. I SNS u ne trebaju takvi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.