„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa vlada mora da bude brojna jer je trebalo osveziti novim „kadrovima“ a posto se starih ne odricemo moralo je doci do povecanje broja clanova vlade. Poslusnicima poput Milice lazljivice se trabalo zahvaliti. A to je i onako nebitni organ jer mu je funkcija samo dizanje ruku na prelog vrhovnog vodje.

  2. Kaze Vulin na medijima da je Vucic spasao Srbiju i da smo mi jedina neokupirana zemlja u Evropi… Kako bre nismo okupirani. Okupirali su nas korumpirani manipulanti koji kroz razne mafije, gradjevinske, tgovinske, carinske… pljackaju ovaj narod i ugradjuju se u kredite koje uzimaju. Dok nam se bacaju dimne zastave nekim fantomskim borbama za nesto sto su ti isti izgubili neodgovornom, izdajnickom i zlocinackom politikom ’90-tih, sa druge strane nam crno ispod noktiju uzese. Ne moze vise covek da se leci a da ne doplati, ne moze stan da se novi sagradi a da je uknjizen ili legalan ili ga ne gradi partijski potrcko. Puna im usta Kosova a tamo naredjuju narodu da preda i ono sto je dobio… Puna im usta prica o genocidu ili teskom zlocinu a ne govore narodu da su odgovorni za to procesuirani i da zlocine priznali a da narod srpski nije zlocinacki vec lopovi iz naroda koji su u SFRJ gulili krompir po zatvorima a tokom ratova rehabilitovani i postase pesnici i heroji sa visemilionskim bankovnim racunima. Kako bre nismo okupirani. Okupirala nas je mafija. Prica ovde o unistenju mafije i dilera droge a kokain je jeftiniji na nasim ulicama nego na Kosovu, prica nam ovde o hapsenju mafijasa a imamo na stotine milionera i 22 milijardera koji na plackanju i zaduzivanju drzave to zaradise. Ni jedan jedini nije nikada uhapsen. Pljujemo poCrnoj Gori, Hrvatskoj… a oni svoje ministre lopove hapse i procesuiraju i salju u zatvore, a ove nase samo sklone malo strane pa im daju nove funkcije. Od drzave nam napravise najkorumpiranije mesto za zivot. Slavimo jedino one korumpiranije zemlje od nas, znaci Rusiju… Ovo je izdaja Srbije i svega postenog i moralnog iza cega je ime nase zemlje ikada stajalo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.