Novaković (NPS): Borba protiv Rio Tinta mora okupiti celokupnu kritičku javnost u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Srećan sam što opozicija ima čvrst stav po pitanju zaštite prirode, i što realno može kontrolisati (aktivisti, mediji itd) i korigovati vlast(koliko vlast odmeri da im nije skuplja dara od mere). Dve stvari: prvo, pristup ne sme biti ekstreman(retorika,akcije ne više kao do sada!) već inkluzivan(da se npr. Beogradjani zbog blokada ne bi odrodili od prirodnog pro-opo gena 😉 ), i pod dva: krupan kapital napadati, onda će i vlast imati manevarski prostor i biti partner, htela – ne htela.

  2. Sa nestrpljenjem iščkekujem sledeću temu na dnevnom redu, nazovi, opozicije. Sada je na red došao rio tinto…

Ostavite komentar


Politika

Stalno u rekonstrukciji: Koliko se SNS promenio od dolaska na vlast? 10

Stalno u rekonstrukciji: Koliko se SNS promenio od dolaska na vlast?

Već nakon prvih sto dana rada Vlade Srbije, premijer Miloš Vučević je najavio "izvesnu" rekonstrukciju vlade u narednih šest ili dvanaest meseci. Iako vlasti Srpske napredne stranke takvi potezi nisu strani, naši sagovornici smatraju da dosadašnje rekonstrukcije i najave izmena u vladi nisu dovele do realnih promena u redovima vlasti, već da se isključivo koriste kao sredstvo kontrole stranačkih kadrova i javnog mnjenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.