Nove trzavice SNS i SPS: Da li bi socijalisti voleli da se vrati vreme koalicije sa DS?

Ostavite komentar


  1. Kad ema Vucica, onda o Litijumu, kad nema Litijuma onda o Vucicu sa sve omiljenom nam slikom. Braco. Veoma konsekventno.

  2. O tome nek razmišljaju u slobodno vreme,mada ne bi ulazili sa SNS-om da imaju tako nekih misli.

  3. Za SNS 80% glasa iz interesa, samo 20% iz uverenja, najveci deo onih sto glasaju iz uverenja nisu bivsi radikali, vec pretezno bivsi socijalisti. To datira jos iz 2002. kada je Milosevic na tadasnjim predsednickim izborima podrzao Seselja umesto kandidata SPS. Tako da Dacic ima veci potencijal za ucene, zato sto bi raskid koalicije vise nastetio Vucicu nego njemu.

  4. JA ne želim prelivanje glasova ili deljenje biračkog tela. JA želim da ti glasovi nestanu!

  5. Dok bude para bice i ljubavi.
    SPS je partija u nestajanju,kao SPO i SRS. Ljubice Dacic skute svakome samo da politicki pozivi njegova partija koliko preziveti moze. Vlast sa sobom donosi i novac,a na vlast se gleda kao na ratni plen i po pravilu se otima svuda gde se moze. To su svi do sada radili,ali Dacic je najpozeljnija udavaca jer je prebogata iskustvom koje se moze nazvati politicki promiskuitet.
    Sveca vam polako dogoreva,i clanstvo se vise ne moze „disciplinovati“ pretnjama niti ucenama,jer sendvica je sve manje a gladnih usta sve vise.
    Da Vucicu,mrak je najgusci pred zoru,a mrak je sada gusci nego ikada.Neznam dali to znaci da je zora blizu.

  6. Dačić je otvorio vrata povratku radikala.
    Ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju.
    Lustracija!

  7. Pa, što se Dačića tiče, njemu je dovoljno da uz bilo koga bude neko m… u vrhu vlasti, i da ima fotelje za nekoliko njih oko sebe! Tako, SPS čine njih 5 do 6 koji tu egzistiraju još od preimenovanja i formalne transformacije u nacionalsocijaliste!
    Još kada se uzme u obzir da su Šešelja i Vučića napravili oni, Vučić je „dužan“ da ih drži uz sebe, a uz ponižavanje Dačića, to uspešno i radi!
    A, što se članstva tiče, pa oni samo veruju da je Vučić Slobin naslednik!

  8. sps za razliku od snsa nije nenormalan… zato je njihov raspad nekako logican

  9. Pa to samo priceee, sps je spao na niske grane bese ima 6% na zadnjim izborima, na lokalu su se utopili u sns, bar u nisu odavnooo, ako i koferce digne glas ovaj njegov fef lupi po glavi,, ako ozbori bidu za bese 4 god oni ce nestati lao srs, jer se prodali, mozda dobiju 2% to milosevicevi glasaci koji su jos zivi, a koferce zarad vlasti kod poglavice i sam ce preci , jer je gotov on nema profesiju da radi nesto drugo

  10. Pa normalno da bi voleli ovo je koalicija puna kriminala i ucena. E da mi je živ mrka.

  11. Manite se tih trikova. Jedni bez drugih ne mogu , osim toga pune su fijoke nepocinstva kod jednih i drugih.

  12. Da kakve trzavice, to je najseljackije poturanje dve partije koje su vec unistile Srbiju i opljackale srpski narod do gole koze !

  13. U SPS sve po starom oni bi najradje ako mogu da prespavajusve a da budu pobednici!

  14. Dačić bi svakako trebalo da se povuče s vrha SPS jer je „ukanalio“ SPS, sveo ga na SNS potrčka u potpuno neprirodnoj koaliciji. Deklarativno, SPS je partija levice a SNS je privatna mafijaško biroktarska formacija.
    Jedini spas za SPS je, uz ostavku Dačića, distanciranje od SNS.

  15. Daleko im svima lepa kuća. I SNS, i SPS, i DS i svim ostalim kompromitovanim političkim strukturama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.