Novi DSS: Ne učestvujemo na izborima u Beogradu 2. juna

Ostavite komentar


  1. I sta sada? Za koga da glasam? Ja izlazim na izbore 100%. Ali za koga da glasam?

  2. Bravo profesore. Kako ostali nisu prozreli ovako perfidan scenario. Ovaj put su ukrali vreme Btw, od 90-ih kradu vreme gradjanima.

  3. Dobro da su ispunili sve uslove za ostale lokalne izbore pa na njih možete da izađete. Naravno, nikom ništa neće biti čudno da što važi za Beograd ne važi za Novi Sad

  4. Miloše, sve, sve, ali bez otvorenih svih medija glupost je izaći na izbore.Polu pismena većina Srbije i ne zna šta se događa sa našim medijima.Moj predlog, da se svi iz opozicije učlane u SNS i ostanu u skupštini. Da vidimo onda da li će bagra da vređa. Miloše, ćeraćemo se sa bagrom do kraja.

Ostavite komentar


Politika

LSV:Nadležni da preispitaju Gujona 10

LSV:Nadležni da preispitaju Gujona

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) - Vojvođani pozvala je danas nadležne organe da preispitaju rad Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, koju je do pre mesec dana vodio Arno Gujon i utvrde njegovu odgovornost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.