Odlučeno: Ide se na nove izbore u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Pohvalno je da su indirektno priznali kradju izbora u Beogradu.Ko prizna pola mu se prasta.

  2. Sada treba jasno utvrditi sve izborne uslove bez cije primene nece biti fer izbora. Ne treba dati naprednoj hobotnici sansu da ponovo dobija glasove kradjom.

  3. Opozocija će opet da pukne. Jednostavno biti natovac u Srbiji nije popularno niti će ikada biti.

  4. Bitka za EXPO 2027. Nije mali motiv, vredi potruditi se. A zgodno je i za kradljivce “na nivou”, oni umesto u zatvor – opet u izbornu trku.

  5. Gledajte da ne bude u isti datum u Nišu ili Novome Sadu, .. kako bi prošetali ‘glasače’ !!!

  6. Kakva kultura…to je nivo. Čovek ih zamolio I oni prihvatili. Tako se to radi u državama sa dugogodišnjom demokratskomþ

    tradicijom. Bravo bagro.

  7. To znaci da su sa ogromnom vecinom glasova porazeni u Beogradu. I pored toga sto su krali, ni poraz nisu priznali. Jer kako mislimo da ce Vucic da ispusti iz ruku milijarde od metroa, Expo vasara, Beograda na vodi. Pa on bi izazvao gradjanski rat da sacuva taj novac. Da li je to nama jasno ?

  8. Ponovljeni izbori ce biti pokradeni, kao nijedni do sada. Pripreme uveliko traju. Da li smo spremni za svakodnevne, uporne proteste, koji ce morati da traju mesecima?

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 7

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.