„Tramp je dobri Amerikanac, kojeg srpski narod ne mrzi“: Analitičari o Vučiću koji se uživeo u ulogu Tita, ali mu „nedostaje Selasije“ za ceo performans

Ostavite komentar


  1. Na svoj izvitoperen način pokušava da svojim glasačima predstavi Ameriku kao podeljenu zemlju na „loše i dobre“ Amerkance. A morao bi i da objasni, kao i za sebe, kakve su to „slobodarske snage“ koje podržava on i rusko-kineske diktature? Je l se one bore da svuda u svetu budu Severna Koreja i Belorusija?

  2. Sve izrečeno, istina! E, sada će se javiti Čale da ove dobre ljude proglasi atentatorima na njenog šefa.Čovek koji je ukinuo sve institucije u državi priča o demokratije. Katastrofa.

  3. Nije mi jasno zašto su Danas i S.Novosel našli za shodno da u tekst eksplozivnog naziva stave isključivo mišljenja bošnjačkih političara iz Sandžaka. Ovi ostali bili nedostupni, kolektivno zapalili ko u Grčku, ko na Egzit? U čemu je tajna, u čemu je misterija?

  4. Da li su „slobodarske snage“ obuhvatile i Trampobve pristalice koje su u rušilačkom pohodu na Senat SAD pokušale da uz fizičku silu promene izbornu volju Amerikanaca psle poraza njihovog kandidata na izborima? Kako su Vučić i Tramp uspeli da Izrael prizna Kosovo i Srbija prebaci ambasadu u Jerusalim,zajedno sa ambasadom Kosova,treba očekoivati još radikalnije poteze ako Tramp bude izabran za predsednika,a njegov zet počne da gradi na mestu General štaba ( dalekovida investicija)?Ne zaboravite i Grenela.

  5. Mislim da bi u naslovu trebalo da stoji SDA ili USD,umesto SDA.Cini mi se da SDA ne postoji u USA.

  6. Novi Pazar je od davnih vremena bio centar najistaknutijih analitičara pa je tako i danas. Kladničanin i Biberović su svakako perjanice analitičkog mišljenja u našem regionu pa i šire. Vrlo često njihova mišljenja citiraju vodeći svjetski listovi. Drago mi je da su oni voljni da podijele svoje visprene analize sa čitaocima vašeg cijenjenog lista.

  7. Pa, to što neki ne vole da čuju građane iz Sandžaka, liči na ono iz devedesetih godina sa KiM!
    Meni pak, nikako nije jasno da na RTS, TV Pink, Happy, TV Informer, RTV, Tanjug, B92, Prva, „Druga“, .. N-ta TV, .. nema niti jednog novinara ili urednika koji bi odavno trebalo da kaže: – Vučiću, dosta više!

  8. Kod Trampa je AV sedeo na hoklici, zamolio Izrael da prizna Kosovo, premestio ambasadu u Izraelu, dobio naređenje da preda Generalštab…ima tu i nečeg mazohističkog.

  9. Tramp je dobar ne zato sto ce nesto da pomogne Srbiju I svet, vec zato sto ce da ga ostavi na miru.

  10. Trump je matora budaletina. Svaki normalan Amerikanac razume kakvu štetu može da donese ovaj ludak. A naše vlasti se identifikuju sa njim pošto su isti

  11. Da, ali Tito sa Ali Expresa. Kako slika govori više od hiljadu reči, poredite sliku dotičnog sa Trumpom na hoklici i originala sa Niksonom ili Kenedijem.

  12. Ne znam zašto se Vučić raduje Trampu, kada ga sa njim opet čeka šamlica.

  13. On noźe da tapka Titovim putevima, ali…Tito he pusio tompus u Ovalnom salonu, a ovaj sjedio kao prvače na hoklicu.

  14. Napokon i iz amerike da stigne nešto dobro. Ovako se u jednoj razvijenoj demokratiji postupa sa opozicijom….

  15. Za ovog jednog vašeg sagovornika je Orban diktator,čovek koji želi da sačuva svoju naciju od ovog ludila koje je zavladalo svetom,zato uzmite sledeći put nekog ko je objektivan i neutralan.

  16. Daleko je Amerika. Sa te daljine ovde je dolazilo bombardovanje za vreme ww2 a i devedesetih. Dolazilo i oružje 1948. Sad uglavnom samo ambasadorske instrukcije vlastima, pa je za nas ambasador važniji od predsednika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.