Novi poslanici SNS me u Skupštini gledaju kao „mitsko biće”, onog što je „uvozio vakcine da Srbi postanu zombiji”: Dragan Đilas o petoj nacionalnoj frekvenciji

Ostavite komentar


  1. Kao sto nepomenik i banda imaju 16256 sati na nac(i) frekfencijama, tako ovaj i njegova firma sdp imaju 4742 sati na umg medijima. Pitam se pitam ko ima vlasnickog udela. Just saying.. ako i objavite, cenzura je u 90% slucajeva.

  2. Televizije sa nacionalnom frekvencijom ne gledam jer su bas dno dna.Za RTS placam nekoliko taksi a ne gledam ga jer je jos uvek u proslom veku sto se tice programPosebna prica su televizije koje se gledaju preko vazdusne antene.Mogu se gledati RTS,1,2,3,Pink,Happy,B92,Prva RTV 1 i 2,i teldevizije sa teritorije Vojvodine koje kasne dva veka sa programom i covek nema sta da gleda.Ponavljam secom tu je kablovska pa navedene televizije ne moram a i nemam sta da gledam.Sto se tice Djilasa ne treba da ga tangira kako ga neki poslanici u skupljeni sa ulice u parlamentu gledaju.Ljudi dobili sansu da se dobro uhlebe pa od srece se izgubili u svemiru.

  3. A veruj Dragane novi poslanici iz redova SNP se pitaju (ali kao i ovi iz SNS što Vučiću ne smeju da pisnu) dokle ćeš više?! Jesi li zaista nezamenjiv? U svemu naj-naj-naj? Vi tj isto tako i Jeremić, Tadić, Čeda Jovanović, Živković pa i Tepićka i Lutovac? Ove „dežurne opozicionare“ (za svake izbore nakon „dubokog zimskog sna“ uskaču u glasačke kutije zarad uzimanja para za izborne aktivnosti) tipa Saša Radulović ili Miša Vacić da i ne pominjem. Ne mislite da je „okoštala“ kadrovska situacija bez preko potrebne „perestrojke“ veliki deo uzroka dosadašnjih izbornih rezultata opozicije? Pa bogamu čak i u SPC pa se s vremena na vreme promeni Patrijarh. Nije li vreme da se „skupštinska propusnica okači o klin“ i ostane „samo“ počasni član stranke bez prava upliva u odluke? Šta bi sa legalnom (za razliku od 95% SNS „kadra“) diplomom mašinskog inženjera? Out, „neprofitno“, „dosadno zanimanje“? Zaista bez loših namera razmislite o prezasićenju glasačkog tela vašim „likom i delom“ decenijama unazad čak i pored evidentne medijske blokade, pa i u tom smeru razrađujte opozicione strategije pobede nad ovom već dugovremenskom pošasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.