Novi premijer Srbije mogao bi da dođe iz Vašingtona?

Ime ambasadora Srbije u SAD i dalje u opticaju za mandatara Vlade, u toj podeli Brnabić ide u diplomatiju, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Naravno da I ovoga puta Vucic nece izabrati strucnjake nego ljude koji su njemu poslusni. Djuric ce biti novi „premijer“, Brnabic bice umesto njega ambassador u Washingtonu, Vulin bice ambadador u Pekingu, Dacic ministar unutrasnjih poslova,… Lako je citati Vucica. Bilo kako bilo, Srbija Toni jos vise u autokratiju!

  2. Sto su borci smesniji turnir je uspesniji. Profesionalni tapsac, na mestu premijera…

  3. Не мора да дође отуд али ће председника владе свакако да поставе из Вашингтона. Евентуално, може бити и неко кога они формално не одреде али који ће беспоговорно да ради шта они кажу. Ту је З. михајловћ да заврши све потребно и разори остатке ове несрећне државе дугорочно!

  4. Zar TO da imenuje vladu. Mislila Sam da ovo nikad necu reci, ali bolja je Brnaba

  5. Neznalica opšte prakse ,,pravi,, kandidat za premijera. Uvek ima još gore dno dna. A nama zivot prolazi u eksprementu in vivo.

  6. Odmorio je dlanove tamo, tako da sad moze punom snagom da nastavi gde je stao pre godinu dana….

  7. Djuric je uspesan diplomata , bio je u Otporu zavrsio sve kurseve Zapada i sve je logicno, pet bila za njega

  8. „…imao čast da se upiše u knjigu gostiju Bele kuće…“
    Zaista je velika je čast ući u gnezdo, gde se često potpisuju odluke pogubne za čitave narode.

  9. Fikus ili tapšač? Težak izbor…
    Bitno je samo da imate neku govornu manu i iq jednak broju cipela koje nosite.

  10. Vau, koji kadar. Mi koji imamo bolje škole i neki ugled.možemo da budemo samo zapanjeni i posramljeni. Tako je to u Srbiji.

  11. A po cemu je Zorana sigurna da ostane u Vladi! Pa gde god je bila sve je upropastila! Je su to reference za ostanak?

  12. Da nije Kokeza odlucio da sa onih 600m plati sebi premijersko mesto? Ili dovodimo jevreja za premijera, a srpsku Kamalu Heris ( citaj najmutavijeg premijera u istoriji ) stavljamo da nam vodi spoljnu politiku? Komedija

  13. E, sad mi je laknulo. Taj čovek će nas izvaditi iz blata. Vidite da je sa Bajdenom nokat i meso.

  14. To bi bio najgori premijer u poslednjih 30 godina ! Ala su ga izabrali ,svaka im čast .

  15. „POGLEDAJ DOM SVOJ ANĐELE, SKINI PAUČINU S OČIJU…“ Bože, ako te ima, poslušaj Boru i osvrni se na Srbiju. Da čovek ne poveruje da kod nas i dno ima dno. Dokle će nas ponižavati?

  16. Marko Djuric dolazi na Selakovicevo mesto, a u Vasington verovatno ide Brnabicka. Premijer ce biti Mali, mada je ambasador Hil Vucicu predlagao Stefanovica sto je kod predsednika izazvalo konsternaciju. Dacic se nada mestu ministra Policije, a zelju Vulina da ide na Djuricevo mesto je Vucic odbio. Ovo sve mi rece jedan coek.

  17. Ovi komentari samo lupetaju gluposti..Đurić je jedan veoma obrazovan čovek ,što većina komentatora ovde nije

  18. On bi bio „idealan“ premijer na koga bi bila svaljena sva ogorcenost Srba na iduce resenje Kosova.
    Ma nije ovaj Vucic tako lud kao sto sam mislio.

  19. Premijer,dacic ili brnabic,mup vulin vanjske pislove bez konkurencije dacic odbrana djukanovic,van vlade skloniti mihajlovicku,stevanovica,joksimovicku .

  20. Marko je dobar momak, ali Premijer mora biti ‘Zmaj’. Mora imati energiju, ideju i stav da prodrma i promeni Ministre, Direktore, njihovo shvatanje odgovornosti za preuzete funkcije koje dobijaju poltroni i nesposobni poslušnici. Svoj stav ako treba i da suprostavi AV i svakome ko je protiv ekonomskog napretka Srbije, jednostavno – teško da će ovakvog čoveka odabrati, iako imamo sposobnih.

  21. Mislim da Djuric nije dobro resenje za premijera. Za tu funkciju treba autoritativ ija licnost sa dozom strogoce a sve zbig mogucnosti da se buducim ministrima moze reci stop za sve sto nije u interesu drzave i slicno

  22. Poznato pravilo, kada god pomislite da gore ne može, politika vas „iznenadi“, a tek kada objave ime novog ambasadora u US, direktora BIA, min policije itd…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.