Jedan od pet miliona: Vučić krši Ustav i ponaša se kao diktator (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Tebi je dobro u glavi? Verujem da jeste pošto taj deo tela koji sadrži jedan organ koji služi za razmišljanje ti očito ne koristiš.

    2. Pa,jedino ako izadju kao SzS,pa njih 12 liderčića ima 7%,znači nešto više od 0,5% po liderčiću,ali ako i “Beli“ izjdje na izbore,ni kao SzS neće preći cenzus…jedino da se cenzus smanji na 1%.

      1. Karolina, opozicija ne izlazi na izbore. Da li je toliko teško da to razumeš? Kako da ti pomognemo?

        1. Onaj ko položi oružije bez birbe je za prezir.A zakon je doneela DS za vreme Tadića.Setimo se „bojkita“ tj belih listića.AV će uz malo veštine imati bar 12g vlasti.A SzS će i dalje čekati jer za nešto nisu sposobni.Nirmalna stranka bi se razmilile po Srbiji svaki dan,nin stop razgovarali sa građanima,savetivali građane ali ovi sede u udibnim foteljama i čekaju da im narod da vlast.E pa neće moći.Mi da posle svakog protesta sve siromašniji a vi sve bigatiji.Ne zekimo vas.Kad se sklonite iz vrhavstranke javite se.Ja sam opzicija id 88.Izlazim na izbore da nebi neki naprednjak popunio moj glasački listić.

          1. Bokkot,olos neka uziva u izbodima.Zivot prodje a vi podrzavate ove sto su sve lepo poklonili i zaduzilo nas generacijama.Pozdrav sa kartom za Usa,kupite naocare sa plus beskonacnooo.

    1. To ti i poput tebe, nemogu da shvate, jer je vaš IQ, toliko nizak, da ne vredi objašnjava ti.

  1. Znam neke botove kojih će se deca stideti kada saznaju šta su im roditelji radili…

  2. bacih pogled posle 100 god. na jadni stb i vidim simo spasic daje broj ucesnika protesta a vesic se samo hvali i kritikuje one pre njega sto su malo radili u bgd, jadnicak zaboravio da smo 2000. posle ratova, hiperinflacije i sankcija poceli od NULE!!!!

  3. Kaže večiti student elita Marković narod je uz njih. Misli na one 300-400 što svake subote izgube vreme praveći performans koji oni nazivaju protest.

  4. Ovo je strasno!!! Tako je to kada se politikom bave ljudi kojinemaju pojma o istoj..

    1. Ajde botovi-debili na spavanje? Dosta ste se psihicki istrosili baljezgajuci gluposti???

  5. Kakva je ovo država. Neki Markovic pokušao na vrata predsednika države i rekao…….slično kao 90ih.kada je neki student Lukač kažiprstom pretio Činiju što je na kraju krajeva i dovelo do 5oktobarske revolucije čije posledice i danas osećamo.

  6. Ma jok….pitajte Basaru on ce to da vam objasni, kad se pljusne vodom, cuveni je to pravnik. Podrska protestima i nema odustajanja, ima pravih boraca u ovoj zemlji nismo svi basare, ovaj babe!

  7. Umesto što bacaju pare na besmislene nalepnice i transparente, bolje da su pare usmerili u humanitarne svrhe. Međutim, finansijera ovog performansa ne interesuje humanitarni rad, već večiti studenti koji čekaju vezu oko polaganja ispita, a ne da zagreju stolicu.

    1. Vladu Se bira iz pobednicke partije a presednika Svi Zitelji kojih On i sprestavljaa po Ustavu, U Srbiju Se otvoreno krse nustav stime da. Presednik Drzave i Presednik jedne partije koja vlada drzavom a da “ anarhija Bude Jos vecu “ u praxi “ Nikom nista “ Presednik ponasaju ko Premier a premierka Ovih dan usla u istu partije ka Presednik drzave! Ovakva amnormalitet nigde u svetu nije Poznato ! Srbij Sada postala jedno partijska tzv. Radikalna u dve izvedbe sa 3 Cetn. Vojvodam? ( glavni kobojage u opozicija)! Posto vise od 50%zitelja pripada Radikalima Vucic -Anna mogu mirno spavati a ti jadnici “ milionasi “ dzabe dalje Masirati!!! Narodne kuhinje ce Se Jos pivecavati Bit ce dovoljno“ vojnicki pasulj i sendvici “ a narod haj haj uzivaj“!

  8. Kod nas se samo smenjuju diktatori. I ovi sto sad setaju, setaju za buduceg diktatora.

  9. Sta cekaju policija i vojska ? I oni su duzni pre svega ta ocuvaju – ne vlast nego vitalne interese i Ustavnost Srbije!

  10. Nikako ne možete da kažete da se nenešto dogodilo VČERAS, to je buduće vreme, ispravno je SINOĆ, to je prošlo vreme.

  11. MOJ NARODE, BUDI SE I USTAJ DOK TE JOS IMA. USKORO CES NESTATI AKO VUCIC OSTANE NA VLASTI.

  12. Čitajući sve ove komentare došao sam do zaključka,a i ubeđen sam sve više u to,da nama treba Staljin!

  13. Poslat ću ponovo moj komentar i ako nema cenzure ovaj put će biti objavljen.Rekao sam da „Čitajući ove komentare došao sam do zaključka,a sad sam ubeđen u to,da nama treba Staljin“.Ne želim da se prepiremm niti sa vas 5 miliona,niti sa preostala 2 miliona,ja sam jedan od 7 ili 8 miliona koji samo vole svoju Srbiju i želi da ona opstane u slozi jer samo tako možemo da postanemo a oni koji joj ne žele dobro likuju i rade na njenom razjedinjavanju.Odgovarati više na bilo kakve komentare neću jer ne želim da te svađama ni sa kim.

    1. Smirite se i shvatite da citate komentare botova i normalnog naroda.
      Iznenadili bi ste kada bi shvatili koju botovsku ariju je ovaj diktator stvorio i placa je narodnim parama… da rade protiv naroda. Ne treba nama Staljin, ovi na vlasti su gori od Staljina a Srbi nestaju…

      1. Upravo o tome i pišem.Zašto se uvek delimo na normalne i nenormalne,na Karađorđevićevce i Obrenovićevce,na partizane i četnike.Mislim da naš narod ima mozak i da na izborima kao i do sada zna da izabere i da promeni vlast.Zato mislim da je ovo dopisivanje glupost,već na izborima birajmo svoje vođe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.